Biscuiți uscați pentru diabetici (fără făină)

Ce poate fi mai dezirabil pentru o persoană cu un regim special decât să găsească rețete care se prepară rapid?

O astfel de rețetă este cea pe care o veți găsi mai jos. Este vorba despre o rețetă de biscuiți uscați pentru diabetici.

Biscuiti pentru diabetici

Imagine cu titlu sugestiv: Biscuiti pentru diabetici

Se pregătesc în 5 minute și se coc în 17 minute. Pregătirea constă practic în amestecarea ingredientelor.

Pe lângă faptul că este o rețetă rapidă și simplă, conține doar 2 ingrediente de bază: făină de migdale și ou. Restul ingredientelor sunt condimente.

Dacă nu aveți făină de migdale, o puteți face în casă. Cumpărați migdale fără coajă și dați-le prin robot până se transformă într-o pulbere fină.

Sau puteți folosi migdale cu tot cu coajă. Turnați apă clocotită peste ele și decojiți-le. Lăsați-le la uscat, apoi măcinați-le fin.

Biscuiți uscați pentru diabetici – rețetă

Nr. de porții: 6
Durată totală de preparare: 25 de minute

Ingrediente

• 200 g de făină de migdale
• 1 ou mare
• ¼ linguriță de pulbere de usturoi
• sare, piper, alte mirodenii preferate

Mod de preparare

Așa cum am scris mai sus, aluatul pentru acești biscuiți uscați pentru diabetici se prepară foarte repede.

De aceea este bine să aveți cuptorul gata încălzit. Aprindeți-l la 200 de grade Celsius. Pregătiți și tava, tapetând-o cu hârtie de copt.

Spargeți oul într-un bol. Adăugați făina de migdale și condimentele.

Amestecați bine. Dacă compoziția este prea moale, mai adăugați făină. Dacă este prea uscată, puneți puțină apă. Nu trebuie să frământați în mod excesiv aluatul deoarece se va frăgezi prea tare.

Întindeți aluatul într-o foaie cu grosimea de 1 centimetru. Tăiați-o în pătrate medii. Așezați fiecare biscuite în tava cuptorului.

Presărați deasupra câteva condimente care vă plac. Acest lucru este însă opțional.

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius. Lăsați biscuiții 9 minute, apoi întoarceți-i pe partea cealaltă și mai lăsați-i 8 minute.

O porție din acești biscuiți au 5 g de glucide. Nu doar diabeticii pot consuma acești crackers fără probleme, ci și cei care au intoleranță la gluten sau la lactoză, precum și cei care țin cură de slăbire.

Rețete similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete de biscuiți pentru diabetici:

Crackers din parmezan și semințe – fără mulți carbohidrați
Crackers cu semințe (biscuiți crocanți), fără făină – înlocuitor pentru pâine
Biscuiți pentru diabetici din semințe de in – doar 3 ingrediente!
Biscuiți crocanți cu ciocolată și nucă, fără zahăr și făină (keto)

Sursă articol: Rețete Diabetici, Crackers pentru diabetici: https://www.retetediabetici.ro/crackers-pentru-diabetici/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.