Cheesecake cu fructe pentru diabetici – fără zahăr și gluten

Acest cheesecake cu fructe se face doar din ingrediente naturale.

Este un desert sănătos, potrivit și pentru diabetici.

Cheesecake cu fructe pentru diabetici - fara zahar, gluten sau ulei

Imagine sugestiva: Cheesecake cu fructe pentru diabetici: Azerbaijan stockers

Nu conține ulei, făină, zahăr. Este realizat în mare parte din lactate cu un conținut redus de calorii.

Rețeta aceasta de cheesecake este foarte simplă. Chiar merită încercată.

Desertul este ușor, delicat, moderat de dulce, dar totodată hrănitor și sățios. Are multe proteine și fibre.

Încercați-l dacă aveți intoleranță la gluten sau dacă urmați o dietă de slăbit!

Cheesecake cu fructe fără zahăr – rețetă

Ingrediente

• 400 g de ricotta sau cremă de brânză / 400 g ricotta or cream cheese
• 120 g de iaurt grecesc / 120 g greek yogurt
• 2 ouă / 2 eggs
• 60 g de fulgi de ovăz măcinați / 60 g oat flour
• 1 linguriță de praf de copt / 1 teaspoon bakng powder
• stevia sau eritritol, după gust / sweetener of your choice
• 200 g de fructe de pădure / 200 g berries

Mod de preparare

Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.

Puneți ricotta sau crema de brânză într-un bol încăpător. Adăugați iaurtul grecesc. Puteți folosi orice fel de iaurt natur vă place, cu condiția să nu fie foarte acid (acru).

Adăugați ouăle. Puneți îndulcitorul preferat. Amestecați bine cu un tel, până când ingredientele se transformă într-o pastă fină.

Măcinați fulgii de ovăz până obțineți o pulbere fină. Puneți făina de ovăz peste restul ingredientelor, trecând-o prin sită.

Adăugați praful de copt și incorporați bine ingredientele. Compoziția pentru cheesecake este gata.

O puteți gusta să vedeți dacă este suficient de dulce. Dacă nu, mai adăugați îndulcitor.

Autoarea rețetei a folosit o formă rotundă detașabilă mică (un inel culinar) cu dimensiunea de 14 x 5 cm. Tapetați-o cu hârtie de copt și turnați compoziția.

Urmează partea cea mai frumoasă. Decorați cheesecake-ul la suprafață cu fructe de pădure.

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Cheesecake-ul cu fructe trebuie să stea în cuptor circa 45-60 de minute. Depinde de cuptorul fiecăruia. Verificați cu o scobitoare înainte de a-l scoate.

Țineți cont că acest cheesecake are o textură umedă și cremoasă. În orice caz, nu-l scoateți din cuptor mai devreme de 45 de minute.

Lăsați-l să se răcească de tot. Treceți cu cuțitul pe marginea tortului și îndepărtați inelul culinar.

Puteți presăra deasupra puțină făină de cocos dacă aveți. Este dulce și imită aspectul de zahăr pudr care se pune de regulă pe deserturi.

Note și sugestii

Acest cheesecake poate fi preparat doar din brânză sau doar din iaurt. Ingredientele sunt interschimbabile.

De asemenea, făina de ovăz poate fi înlocuită cu făină de migdale sau orice alt tip de făină doriți.

Ca și fructe, puteți folosi zmeură, căpșuni, afine, coacăze, mure, mere, pere.

Rețete similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete de cheesecake dietetic, fără zahăr:

Cheesecake keto fără zahăr – doar 3 ingrediente!
Prăjituri pentru diabetici: cheesecake de ciocolată fără coacere
Cheesecake la cuptor fără zahăr – doar 2 ingrediente (keto/diabet)
Cheesecake cu ciocolată fără zahăr și făină (bun și pentru diabetici)
Cheesecake (tort cu brânză) fără zahăr – desert sănătos, fără aluat

Sugar-free fruit cheesecake – recipe in english

Mix the cheese, the yogurt and eggs in a bowl. You can use only cheese or only yogurt in this recipe.

Add the sweetener, the sifted oat flour and the baking powder. Stir well to combine. Taste the batter to see if it is sweet enough.

Pour it in 6 x 2 inches round pan. Decorate it with the fruits of your choice.

Bake the cheesecake at 180 C for about 45-60 minutes. Let it cool down completely before you take it out of the pan and slice it.

You can sprinkle a little bit of coconut flour on top, for a sweeter taste and a more appealing look.

Sursă articol: Diana Zhu, Le mejor tarta saludable: https://www.youtube.com/watch?v=6wz44XEzlBA&ab_channel=DianaZhu

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.