1 măr, 1 ou și 1 cană de brânză – fursecuri fără zahăr pentru slăbit

Ingredientele necesare la prepararea acestor fursecuri pentru slăbit sunt atât de banale încât oricine le poate avea deja în casă.

Dacă nu, le puteți procura imediat, de la cel mai apropiat magazin alimentar.

1 mar, 1 ou si 1 cana de branza – fursecuri fara zahar pentru slabit

Imagine sugestiva: 1 mar, 1 ou si 1 cana de branza – fursecuri fara zahar pentru slabit: jeffreyw

Combinația dintre măr și brânză de vaci este pe cât de inedită, pe atât de reușită.

Mărul este acrișor și savuros, iar brânza este dulceagă și fină.

Fursecurile rezultate sunt ideale în curele de slăbit deoarece sunt bogate în fibre și proteine, care aisgură o durată mai mare de sațietate.

În plus, nu conțin zahăr, nici multă făină. Au o cantitate mică de calorii și carbohidrați.

Le recomandăm și celor care suferă de diabet.

Sunt un dulce natural și sănătos care poate fi oferit și copiilor.

La cât de ușor și repede se fac, nu vă rămâne decât să le probați cu proxima ocazie!

Fursecuri pentru slăbit cu mere și brânză – rețetă

Ingrediente

• 200 g de brânză de vaci
• 1 măr mare
• 1 ou
• 2-3 linguri de stafide
• 2 ½ linguri cu vârf de făină integrală
• ½ linguriță de praf de copt
• 2 linguri de eritritol, stevia sau alt îndulcitor natural fără calorii
• 1 praf de sare

Mod de preparare

Spargeți oul într-un bol. Adăugați sarea și îndulcitorul.

Mixați puțin cu telul, cât să se desfacă oul.

Adăugați brânza de vaci.

Amestecați bine, cu o furculiță sau cu blenderul manual.

Decojiți mărul și dați-l prin răzătoarea cu găuri mari.

Adăugați-le peste restul ingredientelor.

Puneți acum făina și praful de copt.

Adăugați făina treptat. Poate fi nevoie de o cantitate mai mică sau mare decât cea indicată în rețetă.

Depinde de cât de zemos este mărul și de cât de lichidă este brânza.

Compoziția finală trebuie să fie groasă.

Luați câte o lingură din ea și puneți compoziția în tava cuptorul tapetată cu hârtie de copt.

Aplatizați grămăjoarele de compoziție cu dosul lingurii, dându-le un contur frumos și un aspect cât mai uniform și simetric.

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.

Fursecurile cu măr și brânză trebuie să stea la cuptor circa 35-40 de minute.

Depinde de cuptorul fiecăruia.

Sunt gata când au devenit aurii deasupra și ușor rumeni pe talpă.

Informații nutriționale

La o cantitate de 100 de grame, acești biscuiți furnizează:

• 10 g de proteine
• 4 g de grăsimi
• 9 g de carbohidrați
• 114 kilocalorii

Rețete similare

Pe site-ul nostru puteți găsi mai multe rețete de biscuiți sau fursecuri fără zahăr, pentru cura de slăbire:

Fursecuri keto cu brânză dulce, fără zahăr (sub 1 g de carbohidrați)
Fursecuri cu iaurt și afine – fără zahăr și făină (keto)
Fursecuri keto din albuș și nucă de cocos – fără zahăr și făină

Rețetă preluată din: Gătit Acasă, Cel mai sănătos biscuit cu mere: https://www.youtube.com/watch?v=mH0u4I7Y0_M&ab_channel=KochenzuHause

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.