Sfânta Xenia Ajută În Căsătorie şi La Găsirea Unui Loc De Muncă

Unii oamenii consideră că pierderea locului de muncă, găsirea unei slujbe bune sau a unui apartament, grijile de la serviciu sau neînţelegerile din familie sunt lucruri minore, pentru care nu se cade să te rogi. Aceste „fleacuri” sunt însă adevărate probleme cu care se confruntă omul modern, iar nerezolvarea lor duce în multe cazuri la probleme de sănătate şi la afectarea echilibrului nostru sufletesc şi psihic.

Când nu mai primim ajutor de nicăieri, rugăciunea către sfântul ocrotitor sau către sfinţii la care avem evlavie este singura portiţă care se mai deschide pentru noi. Sfânta Xenia este una din cele mai mari sfinte ajutătoare în probleme vieţii. Ea ajută în mod special la păstrarea familiei, la căsătorie, la găsirea unui loc de muncă, şi în caz de boli grave.

xenia 2

Ajutorul primit de la Sfânta Xenia este resimţit de mulţi ca un ajutor miraculos, nesperat. Minunile se petrec la mormântul Fericitei Xenia din Petersburg, cimitirul Smolensk, dar şi peste tot în lume, unde sfânta este chemată în ajutor.

Mulţime de oameni merg la mormântul sfintei sau se roagă acasă, în taina sufletului lor pentru a primi ajutor de la Dumnezeu. Ciudat lucru este că cei mai mulţi o roagă pe Sfânta Xenia să-i ajute să obţină lucrurile la care ea a renunţat de bunăvoie în timpul vieţii sale pământeşti: o familie, un cămin fericit, o locuinţă sau un loc de muncă. Dumnezeu ascultă însă rugăciunea ei şi degrabă le dăruieşte credincioşilor ceea ce îşi doresc.

Ajutor în găsirea unui loc de muncă

Sfântei Xenia i se roagă foarte mulţi tineri care caută fără succes un loc de muncă sau un partener potrivit pentru căsătorie. Cele mai multe minuni săvârşite de Sfânta Xenia se referă la aflarea grabnică a unui serviciu bun. În urma rugăciunilor făcute către Fericita Xenia, cei care îşi caută un post primesc foarte multe oferte neaşteptate.

Ajutor în familie

Cei cu probleme în familie primesc ajutor neîntârziat de la Sfânta Xenia. Ea ajută mai ales la îndreptarea celor stăpâniţi de patima alcoolului, precum şi la împăcarea soţilor despărţiţi. Sfânta Xenia le păzeşte şi pe tinerele fete de căsătorii rele şi ascultă rugăciunile pentru căsătorie.

Ajutor pentru bolnavi

Fericita Xenia primeşte şi foarte multe cereri de vindecare a celor bolnavi. Cei care pot ajunge în Sankt-Petersburg pot lua pământ de pe mormânt sau ulei din candela ei – un „leac” magic pentru cei afectaţi de tot felul de boli. Pământul se poate pune sub perna bolnavului, iar uleiul se poate pune în apă sau în mâncare.

Apariţii minunate ale Sfintei Xenia

Sfânta Xenia obişnuieşte să se arate celor care îi cer ajutorul în vis sau aievea, sub chipul unei bătrâne ciudate, îmbrăcată în haine de ofiţer. Ea dispare la fel de miraculos precum apare, şi nimeni nu o cunoaşte. Doar cei care se învrednicesc a o vedea realizează că este Sfânta Xenia şi înţeleg ajutorul ei grabnic.

Ştim că Sfânta Xenia aude şi împlineşte toate rugăciunile care îi sunt adresate, din relatarea minunată a unei femei. Aceasta, auzind de minunile săvârşite de Sfânta Xenia, a mers la Paraclisul ei din cimitirul Smolensk pentru a face o slujbă şi a da un acatist. Cei de acolo însă nu au primit-o, zicându-i să revină a doua zi. Femeia atunci s-a aşezat pe o bancă şi a început să plângă. Şi deodată a apărut lângă ea o bătrânică îmbrăcată ciudat, care i-a zis: „Hai, lasă, nu mai plânge, îţi voi citi acum acatistul”. Femeia i-a dat acatistul şi a rămas tăcută şi îngândurată. Însă când şi-a ridicat privirea, bătrânica aceea dispăruse, la fel şi hârtia pe care îşi aşternuse necazurile şi cererea de ajutor.

Cei care doresc să primească ajutorul sfintei pot citi Acatistul Sfintei Xenia – cea nebună pentru Hristos, sau pot trimite o scrisoare la Paraclisul ei din cimitirul Smolensk.

Află mai multe despre viaţa şi minunile Sfintei Xenia, precum şi despre modul în care se poate trimite scrisori la adresa Paraclisului din cimitr, acolo unde se fac zilnic slujbe de pomenire şi de mulţimire către Sfânta Xenia.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


17 comentarii

  1. Sf.Xenia este ocrotitoarea familiei mele!

  2. buna ziu imi puteti spune va rog frumos unde este aceasta minastire va multumesc si scuze de deranj,,

  3. La finalul acestui articol puteți găsi adresa exactă a Paraclisului care deține mormântul Sfintei Xenia, este în Petersburg.

  4. Este interesant. Nici nu stiam ca exista Sf. Xenia.

  5. Binecuvintata sa Fi Sf Xenia

  6. Vrea sa ii multumesc Sf. Xenia, Maica Domnului si Sf. Nicolae pentru gasirea postului de munca pe care il am acum.
    Sa nu va pierde-ti nadejdea ca Bunul Dumnezeu ne asculta rugaciunile, doar putina rabdare.

    Doamne Ajută!!!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.