Rugăciune dedimineaţă

Rugăciune dedimineaţă

Pe Tine Te binecuvantam, Dumnezeule preainalte si Doamne al milelor, Cel ce faci cu noi pururea lucruri mari si cu anevoie de urmat, slavite si prea minunate, care nu au numar.

Cel ce ne-ai dat noua somn spre odihna neputintelor noastre si spre repaus de ostenelile trupului.

Rugăciune dedimineaţă

Rugăciune dedimineaţă

Multumindu-Ti ca nu ne-ai pierdut pe noi cu faradelegile noastre, ci dupa obiceiul cel iubitor de oameni si ne-ai ridicat pe noi a maneca si a slavi Stapanirea Ta.

Pentru aceea ne rugam bunatatii Tale celei neasemanate : lumineaza ochii gandului nostru si ridica mintea noastra din somnul cel greu al lenii, si ne deschide gura noastra si o umple de laudele Tale, ca sa putem in liniste a canta, a Te lauda si pururea a ne marturisi Tie:

Dumnezeului Celui slavit in toate si de toti, Tatalui Celui fara de inceput, impreuna si Unuia-Nascut Fiului Tau, si Prea Sfantului si Bunului si de viata Facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.