Sandale de vară: top patru modele în tendințe în sezonul cald din 2018

Balerini, pantofi cu vârful ascuțit, stiletto…sunt doar câteva dintre trendurile sezonului primăvară vară 2018, însă pe lângă aceștia trebuie să incluzi în garderoba ta câteva perechi de sandale, pe care trebuie neapărat să le ai, deoarece te vor ajuta să alcătuiești ținute chic, perfecte pentru zi, dar și pentru seară.

vezi-pret-model

Trendstop_Shoe_Trend_App_Childhood_Colour_Block_012

Pentru că în sezonul de vară, temperaturile din termometre cresc semnificativ, picioarele tale au nevoie să respire, motiv pentru care e indicat să porți sandale. Găsești numeroase modele pe piață, astfel că îți va fi ușor să alegi un model pe placul și în funcție de stilul tău vestimentar.

Iată ce modele de sandale se poartă în această vară și învață cum să le asortezi:

Sandale romane, perfecte pentru un look fresh

Atunci când soarele dogorește cu putere și ti-este incredibil de cald, o pereche de sandale romane te poate ajuta să înfrunți căldura cu ușurință. Include-le în garderoba ta și poartă-le fie cu o rochiță vaporoasă, fie cu o pereche de pantaloni scurți din denim și un top. Pentru un look boho, asortează o pălărie cu boruri mari și o geantă cu franjuri.

sandale de vara

Sandale de vara cu platforme, perfecte pentru un look cool

În miezul zilei sau în miezul nopții, cu o pereche de sandale nu vei da greș niciodată. Le poți purta cu o rochie maxi ori o pereche de pantaloni pană, albi și un top, iar seara, în oraș, când ieși cu prietenii tăi, le poți asorta cu o pereche de pantaloni din piele și o cămașă oversized. Adaugă un colier stament și un plic mare, iar outfit-ul tău va fi fabulos.

sandale-platforma-de-vara-multicolore

Sandale de vara din piele de reptilă, pentru un look excentric

Imprimeurile animale au fost, sunt și vor fi în tendințe în sezonul viitor, motiv pentru care dacă vrei un outfit elegant, dar excentric, optează pentru o pereche de sandale din piele de reptilă cu tocuri înalte. Totuși, ai grijă ca acestea să fie piesa vedetă, astfel că e necesar ca piesele vestimentare alese să fie simple.

sandale de vara din piele

Sandale de vara cu toc gros, pentru un look casual

Atunci când nu reziști prea multe ori la ”înălțime”, sandalele cu tocuri groase pot fi alegerea perfectă, dacă vrei să fii chic și, în același timp, să câștigi câțiva centimetri în înălțime. Le poți asorta cu o fustă de tip creion și un crop top. Simplu, dar elegant. Vei fi absolut încântată de rezultat.

sandale de vara

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.