Scapă de vergeturi și cicatrice cu ULEI DE ARGAN

Uleiul de argan – sau “aurul lichid”, este considerat un elixir al frumuseții pielii, dar beneficiile sale depășesc cu mult sfera cosmetică. Femeile pot descoperi cu bucurie că aplicat cu perserverență, uleiul de argan ajută semnificativ la reducerea vergeturilor și semnelor lăsate de acnee sau alte afecțiuni ale pielii. 

Ulei de Argan

Ulei de Argan

Cel mai bun tratament pentru piele:  ulei de argan

Uleiul de argan i-a impresionat pe cercetătorii din întreaga lume datorită conținutului fabulos de antioxidanți, dar și a proprietăților anti-îmbătrânire și hidratante pentru piele.

Uleiul de argan restabilește elasticitatea pielii și susține integritatea celulelor pielii, și de aceea este recomandat femeilor însărcinate, pentru prevenirea întinderii pielii, dar și după sarcină, când vergeturile sunt deja prezente.

Cum să-l folosești

Se masează pur și simplu pielea afectată de vergeturi cu ulei. Folosit cu regularitate, acest tratament face minuni: vergeturile se estompează de la o zi la alta.

– Spălați bine pielea
– Aplicați 1 picături de ulei de argan pe porțiunea de piele afectată
– Masați ușor până când uleiul pătrunde în piele
– Face acest lucru de 2 ori pe zi

→ Efecte

Vitamina E este unul din antioxidanții principali din uleiul de argan, care acționează de asemenea ca un protector pentru pielii față de anumiți factori nocivi: razele soarelui ultraviolete, poluarea și malnutriția. Acizii esențiali din uleiul de argan ajută la menținerea pielii hidratate și fine, și la tratarea uscăciunii.

Fitosterolii și compușii steroizi din uleiul de argan dezinfectează, regenerează și ajută la vindecarea cicatricilor cauzate de leziuni minore sau boli infecțioase ale pielii.

Partea cea mai bună este că uleiul de argan este un panaceu când vine vorba despre aplicațiile sale externe. Poate fi folosit pentru foarte multe probleme ale pielii, astfel nu mai trebuie să cumpărăm o sumedenie de produse scumpe din comerț. Uleiul de argan poate fi folosit doar pentru întreținere și frumusețea pielii, dar și pentru probleme ceva mai complexe:

– Acnee
– Hidratare zilnică a pielii uscate
– Eczeme
– Psoriazis
– Cicatrice, semne de pojar, varice
– Riduri
– Mătreață sau scalp uscat
– Întărește unghiile
– Ameliorează durerile reumatice

Cel mai important lucru de reținut despre uleiul de argan este că acesta nu maschează problemele pielii, ci tratează sursa lor în profunzime și stimulează vindecarea.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.