Gheara-diavolului – cel mai puternic CALMANT al durerilor

Numele ei sună înfricoşător, dar calităţile miraculoase pe care le posedă o face să fie una din cele mai căutate plante de pe pământ. Gheara-Diavolului este recunoscută la nivel mondial pentru puterea de a vindeca boli incurabile, dar mai ales pentru capacitatea de a alina durerile cauzate de diverse afecţiuni.

gheara_dracului

Gheara-Diavolului Capsule – Cel Mai Puternic Calmant al Durerilor

Gheara-diavolului – calmant puternic

Gheara-Diavolului, denumită ştiinţific Harpagophytum procumbens, creşte la mari înălţimi, în Africa şi se numeşte aşa din cauza aspectului ţepos al fructului, care aduce foarte mult a gheară de animal. Florile acestei plante sunt în schimb foarte frumoase, de culoare roz. Gheara-Diavolului este un medicament natural, un calmant cu putere extraordinară de a ameliora durerile resimţite la nivelul capului, oaselor, dinţilor, muşchilor sau inimii.

Rădăcina de Gheara-Diavolului a fost folosită de mii de ani de popoarele vechi din Africa pentru tratarea şi remedierea durerilor de naştere la femei şi a celor de oase şi articulaţii.

Tratamente cu gheara-diavolului

Diabet. Se iau câte 3 capsule de Gheara-Diavolului pe zi, înainte de mese, timp de 8 săptămâni, pentru scăderea zahărului din sânge cu 5-7%.

Tahicardie, hipertensiune, aritmie cardiacă. Se iau câte 3-4 capsule de Gheara-Diavolului pe zi, pe stomacul gol, timp de 2 luni, pentru scăderea tensiunii arteriale, reducerea nevoii de tratament medical, reglarea ritmului cardiac şi combaterea palpitaţiilor.

Hepatita B sau C. Se iau câte 4 capsule de Gheara-Diavolului pe zi, timp de 2 luni, pentru prevenire cirozei heapatice, detoxifierea ficatului de alcool sau tutun şi pentru stimularea funcţiei hepatice.

Ateroscleroză. Se iau câte 3 capsule de Gheara-Diavolului pe zi, timp de 44 de zile, pentru scăderea tensiunii şi colesterolului şi pentru combaterea formării de plăci la nivelul arterelor.

Infecţii renale, cistite. Se iau câte 4 capsule de Gheara-Diavolului pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, timp de 2 săptămâni, pentru reducerea usturimii şi a inflamaţiilor de la nivelul aparatului renal şi urinar.

Litiază biliară. Se ia câte o capsulă de Gheara-Diavolului pe zi înainte de mesele principale ale zilei, pentru creşterea secreţiei biliare, combaterea formării de calculi biliari şi eliminarea celor deja existenţi.

Dureri de spate. Se iau câte 3 capsule de Gheara-Diavolului pe zi, timp de 6 săptămâni, pentru diminuarea crizelor dureroase cauzate de spondiloză, sciatică sau lombosciatică.

• Metastaza oaselor. Se iau câte 6 caspsule de Gheara-Diavolului pe zi, pentru calmarea durerilor de oase.

Reumatism. Se iau câte 4 capsule de Gheara-Diavolului pe zi, pe stomacul gol, timp de 60 de zile, pentru dispariţia durerilor articulare şi crizelor reumatice provocate de osteoartrită, artroză, poliartrită reumatoidă şi deblocarea artriculaţiilor.

Alte indicații terapeutice

Gheara-Diavolului (capsule) are de asemenea efecte notabile în tratarea următoarelor afecţiuni:

• Gripă şi răceală
• Nevralgii dentare şi abcese dentare
• Febră şi dureri musculare
• Indigestie, constipaţie, balonare, dispepsie
• Dischinezie biliară
• Nevralgii intercostale
• Entrorse, luxaţii şi fracturi
• Dureri menstruale
• Alergii

Mod de administrare 

Capsulele din Gheara-Diavolului conţin 500 g de extract din această plantă, şi se administrează de regulă câte 3-4 pe zi cu 30 de minute înainte de masă, câte o pastilă din 2 în 2 ore. Atenţie! Nu se iau mai mult de 6 capsule de pe zi. Tratamentul se ţine 4-6 săptămâni.

Capsulele cu extract de Gheara-Diavolului se pot procura din magazinele naturiste, sau online.

Gheara-Diavolului: contraindicaţii şi precauţii

Se recomandă prudenţă bolnavilor de ulcer gastric. Planta nu este recomandată femeilor însărcinate, nici celor care se pregătesc de o intervenţie chirurgicală. O doză prea mare de Gheara-Diavolului capsule poate provoca greaţă şi vomă, bradicardie sau dispepsie.

 

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


8 comentarii

  1. Interesant si bine de stiut:))

  2. este si antiinflamator 😉

  3. eu folosesc ungventul sieste fantastic

  4. De unde se pot procura de,la orce farmacie naturista?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.