Mugurii de brad au o acțiune intensă de înnoire celulară – dr. Gheorghe Neag

Mugurii de brad sunt un veritabil medicament al munților. Din păcate, românii nu sunt conștienți de valoarea terapeutică a acestui produs fitoterapeutic autohton, spune doctorul inginer Gheorghe Neag.

Acesta a dezvoltat în premieră un produs 100% românesc pe bază de muguri de brad, care tratează numeroase boli. Este vorba despre pulberea mineralizată de muguri de brad.

Mugurii de brad ajuta la innoirea celulelor corpului

Mugurii de brad ajuta la innoirea celulelor corpului

Pulberea de muguri de brad – produs românesc inovativ

Acest preparat este obținut printr-o metodă inovativă, care permite extragerea substanțelor active din muguri la un nivel înalt.

Expert în mineralogie, fitoterapeutul a aplicat tehnologia de procesare a mineralelor în procesarea plantelor medicinale.

De aceea, pulberea de muguri de brad pe care o prepară și o vinde are o concentrație ridicată de minerale. Acestea sunt absorbite imediat în sânge. Produsul este pur, fără conservați sau alți aditivi.

Ce conțin mugurii de brad 

Mugurii de brad au o compoziție bogată și diversă. Conțin proantocianide, carotenoide, uleiuri eterice, rezine, ceruri, gume, principii amare, substanțe antibiotice, minerale (calciu, magneziu, siliciu, potasiu, fier, cupru, sulf) și vitamine (C, B-uri, E, PP, K).

Ssunt o sursă fabuloasă de antioxidanți, care înlătură radicalii liberi producători de boli. Proantocianidinii pe care îi conține au o acțiune antioxidantă de 20 de ori mai mare decât cea a vitaminei C.

Dureri articulare, osteoporoză, dureri reumatice

Pulberea de muguri de brad a dat cele mai bune rezultate în bolile articulare, dureri de spate, dureri de coloană, dureri reumatice.

Citește și – Mușețelul mărește forța și grosimea oaselor în osteoporoză

Acționează rapid asupra articulațiilor. Rivalează cu succes antiinflamatoarele și analgezicele de sinteză.

Pulberea de muguri de brad combate osteoporoza prin conținutul ridicat în minerale care menține densitatea osoasă.

Artere și articulații flexibile

Mugurii de brad ajută la recontrucția cartilajelor, fortificarea dinților și a vaselor de sânge. Prin faptul că stimulează producția de colagen, mugurii de brad mențin articulațiile, arterele și venele flexibile.

Întineresc celulele corpului

Un alt efect impresionant al pulberii din muguri de brad este acela de întinerire a celulelor.

În compoziția acestor muguri se găsesc niște celule inedite, numite celule meristem. Acestea asigură construcția copacului. O singură celulă meristem are capacitatea de a reconstrui întregul brad.

„Celulele meristem din mugurii de brad exercită o acțiune intensă de înnoire celulară. Proantocianidinele, alături de fitohormoni, vitamine și enzime, se luptă din răsputeri cu radicalii liberi, apărând organismul de îmbătrânire”, spune dr. Neag.

Mugurii de brad sprijină reconstrucția și înnoirea celulară. De aceea fitoterapeutul îi consideră un aliment geriatric, deoarece întârzie apariția îmbătrânirii și ajută la regenerarea celulelor.

Citește și – Orzul verde combate îmbolnăvirea și îmbătrânirea organismului – descoperirile doctorului Hagiwara

Mod de utilizare

Pulberea de muguri de brad poate fi comandată de pe site-ul alimente geriatrice.ro. Un borcan de 270 g costă 65 de lei. Cantitatea ajunge pentru o cură de 21 de zile.

Doza recomandată este de 3 lingurițe pe zi, cu un sfert de oră înainte de mesele principale.

Citește și – Ceai pentru articulații dureroase – din urzică, ghimbir, turmeric și gelatină

Pulberea se administrează sublingual. Se ține 5-10 minute sub limbă, apoi se înghite cu apă.

Surse articol:

1. Georgiana Căucean, Bradul, între jertfă și vindecare, Alimente Geriatrice.ro: https://alimente-geriatrice.ro/blog-Bradul,-%C3%AEntre-jertf%C4%83-%C5%9Fi-vindecare-25
2. LaTaifas.ro, Pulberea de muguri de brad, leacul-minune pentru coloană și durerile de oase: https://lataifas.ro/boli-si-tratamente-naturiste/159834/pulberea-de-muguri-de-brad-tratament-minune-pentru-coloana-oase-si-articulatii/

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]