Cum să folosești ULEIUL de MĂSLINE pentru un păr super-strălucitor și fin

Uleiul de măsline este cel mai bun tratament pentru restaurarea părului uscat sau afectat din cauza vopselelor de păr, a uscătorului sau a altor produse chimice din comerț. Pentru a obține un luciu natural și perfect al părului, trebuie doar să urmați cu atenție pașii de mai jos.

Ulei de Măsline Păr Lucios

Ulei de Măsline Păr Lucios

Pași spre un păr strălucitor și fin

Reușita acestei rețete este să încălziți uleiului înainte de a-l aplica pe păr. De asemenea, foarte important este să nu clătiți părul cu apă după ce l-ați uns cu ulei, ci să vă spălați direct cu șampon, deoarece va fi mai greu de îndepărtat uleiul iar părul va rămâne gras.

Dacă părul este încărcat cu fixativ, gel sau alte produse similare, spălați-l cu o seară înainte de tratament, pentru ca uleiul să poată pătrunde bine firul de păr și să-și lucreze magia.

pieptănați părul și umeziți-l bine;

puneți uleiul de măsline la încălzit (câteva lingurițe, în funcție de lungimea sau grosimea părului) într-un vas pe bain-marie; uleiul nu trebuie să fiarbă;

dacă s-a înfierbântat prea tare, lăsați uleiul să ajungă la o temperatură suportabilă;

întindeți-l pe toată suprafața părului – de la rădăcină la vârfuri, masând pielea capului și vârfurile;

legați părul sus, sau acoperiți-l cu o folie de plastic, apoi cu un prosop;

lăsați uleiul să acționeze 30-45 de minute sau mai mult;

fără să clătiți părul, aplicați șampon și spălați-vă pe cap de 2-3 ori, până când se elimină tot excesul de ulei și părul rămâne curat;

pentru un păr super-lucios, clătiți la finalul părul cu apă rece, circa 30 de secunde.

Puteți încerca acest tratament o dată pe săptămână, sau de 1-2 ori pe lună, în funcție de cât de uscat sau afectat este părul.

Uleiul de măsline este foarte nutritiv, atât pentru păr, cât și pentru piele. Ajută de asemenea la eliminarea mătreții, la calmarea mâncărimii scalpului, la întărirea, creșterea și îndesirea părului, combate căderea părului și previne electrizarea.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.