O linguriță de ALOE VERA pe zi „șterge” RIDURILE și încetinește procesul de ÎMBĂTRÂNIRE a PIELII

Tot mai multe cercetări științifice confirmă faptul că procesul nenatural de îmbătrânire prematură a pielii (cauzat de stilul de viață modern și poluare) poate fi încetinit sau chiar inversat. Gelul de aloe vera este remediul studiat recent pentru capacitatea de șterge câțiva ani întipăriți pe fața noastră.

Aloe Vera

Aloe Vera

Aloe vera îmbunătățește aspectul ridurilor și elasticitatea pielii

Există peste 150 de substanțe naturale care au demonstrat proprietăți anti-îmbătrânire sau de promovare a longevității. Gelul de aloe vera este unul din ingredientele cu cel mai mare potențial de a ne întineri din interior spre exterior.

Un studiu publicat în anul 2009 în Jurnalul Anale de Dermatologie a arătat că suplimentele cu gel de aloe vera dau rezultate remarcabile în ceea ce privește menținerea tinereții pielii. Cercetarea a fost realizată pe femei cu vârsta medie de 45 de ani, care au primit câte două doze diferite de gel de aloe vera, timp de 90 de zile. Doza mică a fost de 1.200 mg pe zi, iar doza mare a fost de 3.600 mg pe zi.

Rezultatele studiului

Cercetătorii au măsurat semnele clinice și modificările biochimice ale îmbătrânirii pielii înainte și după suplimentarea cu aloe vera. După administrarea gelului de aloe vera, au descoperit că acesta îmbunătățește semnificativ aspectul ridurilor și elasticitatea la pielea umană

ridurile faciale au fost îmbunătățire semnificativ ( (p<0.05) atât la grupul de femei care a primit o doză mare, cât și la grupul care a primit o doză mică de aloe vera
– elasticitatea pielii a crescut mai mult la grupul care a primit o doză mică de gel de aloe vera

Trebuie menționat că 3.600 mg de gel de aloe vera pe zi nu este o mega-doză, ci înseamnă puțin mai puțin decât 1 linguriță. 1.200 mg înseamnă ¼ linguriță, iar această doză s-a dovedit a fi mult mai eficientă decât doza mare.

Nu toate speciile de aloe vera pot fi folosite pentru consumul intern. Cele mai bune sunt Aloe barbadensis, Aloe arborescens,  Aloe socotrina și Aloe ferox. De aceea este mai bine să procurați gelul de aloe vera din farmacii sau de la magazinele naturiste. Consultați medicul înainte de a începe un tratament cu suplimente pe bază de gel de aloe vera.

Alte beneficii ale consumului de gel de aloe vera

Utilizarea gelului de aloe vera are multe alte beneficii extraordinare pentru sănătate, oferind rezultate bune în următoarele afecțiuni:

• arsuri, răni, psoriazis, scabia, herpes, degerături, boli de piele în general
• toate tipurile de cancer (cancer de piele, gastric, cancer colo-rectal, cancer pancreatic, cancer pulmonar, cancer de sân, leucemie limfoblastică acută, cancer cervical, cancer nazofaringian, cancer la limbă)
• tumori, metastaze canceroase
• intoxicarea cu fluor, pesticide, petrol
• expunerea la chimicale în perioada prenatală
• toxicitate indusă de chimioterapie
• daune ADN, boli cauzate de radiații, stres oxidativ, imunitate scăzută
• colită ulcerativă, boli intestinale inflamatorii, sindromul colonului iritabil, constipație
• diabet zaharat, ulcer diabetic
• infecții cu Escheria coli, Stafilococul auriu, Streptococi, enterovirus
• HPV (Papilomavirusul uman)
• displazia cervicală (de col uterin)
• encefalită
• artrită reumatoidă
• scleroza multiplă
• boli dentare

Sursă articol: http://www.greenmedinfo.com/blog/research-tsp-aloe-daily-reverses-signs-skin-aging

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.