Tinctura de ARMURARIU – eficientă în toate tipurile de CANCER – dr. biochimist Eugen Giurgiu

Am găsit această recomandare într-una din cărțile respectatului profesor universitar Eugen Giurgiu, doctor în chimie și unul din cei mai renumiți cercetători în fitoterapie.

Dr. Eugen Giurgiu a aplicat terapiile sale pe bază de plante pe pacienți cu cancer care nu răspundeau la tratamentul convențional, la Institutul Oncologic din Cluj. A fost un inventator de medicamente noi și autorul mai multor cărți de tratamente naturiste pentru diferite boli.

Tinctură de Armurariu - Cancer

Tinctură de Armurariu – Cancer

Dacă în trecut se cunoștea foarte puțin despre plantele medicinale care pot ajuta în lupta cu cancerul, astăzi există nu mai puțin de 68 de plante cunoscute pentru proprietățile lor anticancerigene, spunea dr. Giurgiu.

Armurariul (Silybum marianum) este una din aceste plante, utilizată în scop medicinal de aproape 2.000 de ani. Sunt bine-cunoscute efectele sale protectoare asupra ficatului împotriva toxinelor.

Studiile științifice au confirmat eficiența extractelor de armurariu în combaterea cancerului și a bolilor de ficat. Studiile experimentale și clinice au arătat că armurariul are de asemenea efecte cardioprotectoare.

Cercetătorii au studiat efectele armurariului asupra pacienților cu cancer, hepatita C și alte boli de ficat, diabet și hipercolesterolemie (colesterol mare).

Tinctura de armurariu – cancer

Cea mai eficientă formă de administrare a acestei plante este tinctura. Se ia câte 1 linguriță, de 3 ori pe zi. Doctorul Giurgiu o recomandă în toate formele de cancer.

Persoanele care nu au voie de alcool pot consuma infuzie de armurariu sau pulbere de semințe de armurariu (deși nu este la fel de eficientă ca tinctura).

♣ Infuzia se prepară dintr-o linguriță de semințe măcinate și 1 cană de apă clocotită. Se beau câte 3 căni pe zi.

♣ Pentru prepararea pulberii, semințele se macină prin râșnița de cafea. Pulberea obținută (care nu se mai cerne) se administrează imediat, deoarece se oxidează repede. Se ia câte 1 linguriță, de 4 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mese.

Cura cu armurariu ajută la eliminarea toxinelor din organism și face mai tolerabil tratamentul chimioterapic la bolnavii de cancer.

Surse articol:
1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17548793
2. „Cancerul – Tratamente Naturiste”, Eugen Giurgiu

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]