Macerat cu USTUROI, PROPOLIS și PLANTE – cu efecte deosebite în toate tipurile de CANCER – rețeta doctorului Eugen Giurgiu

Ingredientul-cheie al acestei rețete este usturoiul, care conține quercetină și compuși sulfurici. Cel mai bun este usturoiul verde, care apare primăvara. Însă în lipsa acestuia, se poate folosi și cel uscat.

Toate celelalte ingrediente au efecte vindecătoare și proprietăți anticancerigene, acționând în sinergie. Preparatul rezultat are o forță vindecătoare mult mai mare decât dacă am folosi aceste plante separat.

Propolisul brut se poate procura de la magazinele apicole. Se găsește și la magazinele cu profil naturist. Ideal ar fi să culegeți plantele direct din natură. Rădăcinile se recoltează de regulă toamna, se spală și se lasă la uscat până devin casante. 

Macerat pentru cancer – rețetă

Ingrediente

• 300 g de usturoi verde
• 25 g de rădăcină uscată de tătăneasă
• 25 g de rădăcină uscată de brusture
• 4 linguri de frunze de pătlagină uscată
• 50 g de propolis brut
• alcool alimentar de 70 de grade

Preparare

Usturoiul se curăță, se spală, se zdrobește și se pune într-o sticlă sau într-un borcan de 1 litru. Se macină rădăcinile de tătăneasă și de brusture prin râșnița de cafea și se adaugă peste usturoi.

Se macină apoi și frunzele de pătlagină, iar pulberea obținută se adaugă în sticlă.

Se adaugă propolisul brut, mărunțit prin râșnița de cafea (pentru a se dizolva mai ușor). Pentru a fi mai ușor de măcinat, se lasă la congelator până se întărește.

Se umple sticla cu alcool și se închide ermetic. Se lasă la macerat vreme de 15 zile. Se agită în fiecare zi. La finalul perioade de macerare se strecoară și se păstrează în sticluțe închise la culoare.

Se ia câte 1 linguriță, de 3 ori pe zi, diluat. Dr. Eugen Giurgiu recomandă acest preparat pentru orice tip de cancer. Înainte de a începe acest tratament este bine să se consulte medicul.

Sursă: Eugen Giurgiu, Usturoi, Cancerul – Tratamente Naturiste

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]