CALMANT natural pentru DURERI articulare, reumatice, gutoase, menstruale

Acest calmant natural se numește „Arthralgin” și se găsește la magazinele cu profil naturist sub formă de capsule sau gel. Este recomandat în diverse tipuri de dureri, datorită proprietăților sale analgezice naturale.

Arthralgin conține un amestec de 3 plante cu proprietăți antiinflamatoare, antialgice și antipiretice: Gheara diavolului, semințe de Castan și scoarță de Salcie.

Calmant dureri articulare, musculare, guta

___________________

Arthralgin – prospect

Gheara diavolului este folosită în medicina tradițională ca remediu pentru dureri, febră și dispepsie. Recent, a devenit un tratament popular pentru osteoartrită și reumatism.

Scoarța de salcie este de asemenea utilizată de mii de ani ca antiinflamator, analgezic și antipiretic. Studiile realizate până în prezent susțin beneficiile extractelor de scoarță de salcie în durerea de spate cronică, durerile articulare și osteoartrită.

Semințele de castan (Semen Hippocastani) sunt indicate intern în simptomele insuficienței venoase cronice (durere, greutate în picioare, spasme musculare nocturne, mâncărimi, edeme), iar extern pentru tratamentul simptomatic al aceleași boli (vânătăi, entorse).

În sistemele tradiționale de medicină (nesusținute de studii), semințele de castan sunt recomandate în bolile coronariene, febră, sângerări menstruale excesive și alte sângerări ginecologice.

_______________________________

Arthralgin – indicații terapeutice

Este în mod deosebit util în problemele de natură osteo-musculo-articulare.

– susține mobilitatea articulară
– reduce disconfortul de la nivel osos, muscular și articular
– ajută la drenarea excesului de lichid
– ajută la scăderea febrei
– reduce durerile menstruale și ORL

Capsulele Arthralgin sunt recomandate în următoarele afecțiuni:

• artroză, spondiloză, artrită
• entorse, contuzii
• tendinită, bursită
• fracturi
• nevralgii, mialgii
• poliartrită reumatoidă (ca adjuvant)
• dureri reumatice
• dureri provocate de traumatisme
• inflamații
• dureri menstruale
• dureri cauzate de gută

Cumpără de aici:
[wcepe_products ids= ‘9124, 4507′ button=’Cumpără aici’]

Mod de administrare

Se iau câte 3 capsule pe zi, după mese. O cură durează 3 luni.

_______________________________

Surse:
1. Shara M, Stohs SJ. Efficacy and Safety of White Willow Bark (Salix alba) Extracts. Phytotherapy Research. 2015: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25997859
2. Denner SS. A review of the efficacy and safety of devil’s claw for pain associated with degenerative musculoskeletal diseases, rheumatoid, and osteoarthritis. Holist Nurs Pract. 2007: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17627199
3. World Health Organisation, Semen Hippocastani: http://apps.who.int/medicinedocs/en/d/Js4927e/15.html

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]