LĂPTIȘOR de MATCĂ, POLEN, PROPOLIS și vitamina B6 – tonic FIZIC și PSIHIC

O combinație ingenioasă de super-alimente care pot ajuta la întărirea organismului la nivel fizic și mental este produsul Vi-Fort Pasta, conceput de Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Apicultură.

Are acțiune energizantă și tonică la nivel general. Susține persoanele care depun efort intens, fizic sau intelectual. Totodată, stimulează metabolismul și aduce un aport divers de nutrienți.

Energizant natural

Vi-Fort Pasta conține următoarele ingrediente:

– polen pulvis
– lăptișor de matcă
– extract moale de propolis
– vitamina C
– vitamina b6
– calciu gluconic
– lecitină vegetală
– miere de albine

Produsul se prezintă sub forma unei paste, ușor de administrat și plăcută la gust, datorită conținutului de miere și polen.

Amestecul conține compuși cu efect antioxidant, care protejează țesuturile și celulele corpului de daunele radicalilor liberi.

Ajută la întărirea organismelor slăbite, epuizate, obosite sau aflate în perioada de recuperare după o boală grea sau lungă. Este așadar un supliment util pentru convalescenți.

Datorită polenului și lăptișorului de matcă, acest produs exercită efecte protectoare asupra ficatului, îmbunătățind funcțiile acestuia.

Lăptișorul de matcă este considerat un elixir cu efect antioxidant puternic. Ferește corpul de boli degenerative, ajută la scăderea tensiunii arteriale și a colesterolului, contribuie la ameliorarea afecțiunilor digestive și a problemelor de fertilitate, diminuează simptomele de menstruație și menopauză, crește speranța de viață.

Propolisul este antibacterian și un bun combatant al afecțiunilor respiratorii și al infecțiilor în general.

Fiecare ingredient conține vitamine și minerale în proporții necesare zilnic, și ajută la consolidarea sistemului imunitar.

Totodată, Vi-Fort Pasta susține buna funcționare a sistemului cardiovascular.

_________________________

Recomandări terapeutice:

– sportivi de performanță
– persoane lipsite de energie
– persoane care au o activitate fizică sau intelectuală intensă
– stimularea metabolismului
– menținerea sănătății fizice și psihice
– persoane cu o dietă deficitară în vitamine, minerale și antioxidanți

_________________________

Mod de administrare

Adulții pot lua câte 2 lingurițe pe zi, iar copiii câte 1 linguriță pe zi, înainte de masă. Produsul se poate găsi și sub formă de capsule.

Nu folosiți acest produs dacă aveți alergie la produsele apicole sau la oricare alt component al produsului.

Un borcan de 200 de grame costă 25 de lei.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.