TINCTURĂ pentru îmbunătățirea VEDERII – rețeta maicilor de la Mănăstirea Nera

Această tinctură se numește „Oftalmo-complex”, și conține un amestec ingenios de plante renumite pentru efectele lor binefăcătoare asupra ochilor și a vederii.

Afinul, crăița, silurul și fructele de soc sunt ingredientele principale care compun acest produs. Principiile active ale plantelor sunt extrase în alcool etilic de 40% într-o concentrație foarte mare.

TINCTURĂ pentru îmbunătățirea vederii

Tinctura Oftalmo-complex este indicată persoanelor care se confruntă cu o scădere perceptibilă a acuității vizuale, au probleme de adaptare la întuneric și lumină, sau suferă de alte boli oculare.

Ajută în mod deosebit la reducerea oboselii oculare și a sindromului de ochi uscați.

___________________________

Efecte benefice

– susține circulația venoasă
– oferă protecție antioxidantă
– susține funcția retinei
– mărește acuitatea vizuală
– combate tulburările de vedere
– reduce tensiunea oculară
– atenuează senzația de usturime a ochilor sau lăcrimare excesivă
– reduce simptomele ochilor suprasolicitați

___________________________

Afinul este una din cele mai bune plante pentru sănătatea oculară. Conține antioxidanți (îndeosebi antocianini) care protejează vasele de sânge și retina. Ajută ochii să se adapteze la întuneric, reduce oboseala ochilor la persoanele care lucrează pe calculator mult timp, conduc multe ore sau desfășoară alte activități care solicită în mod excesiv vederea.

Florile de crăițe sunt bogate în carotenoizi, antioxidanți care măresc acuitatea vizuală. Sunt totodată importante pentru efectul de reglare a tensiunii intra-oculară și a circulației de la nivelul retinei.

Produsele care conțin această plantă sunt indicate persoanelor care suferă de glaucom, retinită pigmentară sau miopie, șoferilor, piloților, operatorilor PC, medicilor radiologi.

Silurul este o altă plantă cunoscută pentru acțiunea sa vindecătoare la nivelul ochilor. Este folosită din vechime pentru conjunctivită, belfarită, usturime și oboseala oculară, inflamații oculare, mușchi oculari afectați, traumatisme oculare, lăcrimare excesivăSe tamponează pleoapele cu tinctură sau ceai de silur.

Asemenea afinelor, fructele de soc au o concentrație mare de antioxidanți. Conțin îndeosebi vitamina C, și vitamina A. Îmbunătățesc vederea pe timpul nopții, combat glaucomul și degenerescența maculară.

_____________________________

Mod de administrare

Tinctura Nera Plant

Tinctura Oftalmo-complex se administrează intern. Adulții vor lua câte 1 linguriță, de 3-4 ori pe zi, diluată în 50 ml de apă sau ceai. O cură poate dura între 3 și 4 săptămâni.

La copiii peste 3 ani, se va da ½ linguriță de tinctură, de 2 ori pe zi, diluată cu 50 ml de apă sau ceai.

Pentru copiii cu vârsta de 1-3 ani, doza se reduce la ¼ linguriță, de 2 ori pe zi, diluată cu 50 ml de apă sau ceai.

Această tinctură poate fi comandată de pe site-ul nerplant.ro. O sticluță de 200 ml costă 33,45 lei.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. Ana Miricescu

    Buna ziua. Va rog a-mi face cunoscută modalitatea prin care pot sa cumpăr cate o sticlă la intervalele de timp care fac nevoia mea. Cu pensia mea de 1375 lei, m-ar ajuta. Am 70 ani si am glaucom. Multumesc! Paste cu bucurii.

    • Postolache Ana Maria

      La sfârșitul articolului aveți adresa site-ului neraplant.ro de unde puteți comanda acest produs.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.