„Adistop” – produsul maicilor de la Mănăstirea Nera destinat persoanelor cu METABOLISM încet, CONSTIPAȚIE și GREUTATE excesivă

Printre cele mai apreciate produse Nera Plant create și comercializate de maicile de la Mănăstirea Nera se numără fără îndoială oțeturile medicinale.

Acestea sunt obținute din mere sănătoase și miere locală, cu adaos de fructe sau plante bogate în antioxidanți și principii active care ajută la buna funcționare a organismului și reglarea numeroaselor tulburări.

Oțet Nera Plant

Oțetul pe care vi-l prezentăm în acest articol se numește „Adistop” și este un produs destinat celor care au probleme cu greutatea corporală sau sunt obezi.

Datorită efectelor sale detoxifiante, acest oțet ajută la eliminarea deșeurilor. Este un bun stimulent al tranzitului intestinal și un adjuvant natural pentru scăderea în greutate și eliminarea depozitelor de grăsime (celulită).

Este recomandat îndeosebi persoanelor care au un metabolism încet sau suferă de constipație.

Administrat în cure terapeutice, acest oțet aduce numeroase beneficii sănătății. Conține un cocktail de plante cunoscute pentru efectele de ardere a grăsimilor și combaterea obezității, a problemelor metabolice și digestive:

– ardei iute
– cicoare
– gălbenele
– păpădie
– senna
– soc
– urzică

Oțetul este plăcut la gust datorită adaosului de miere și zahăr brun invertit.

________________________________________________________________________________________________________

Merele sunt ingredientul principal al acestui produs. Bogăția de nutrienți – fibre, vitamine, antioxidanți, aminoacizi și minerale – susține organismul pe perioada unei cure de slăbire și îmbunătățește funcția mai multor sisteme din corp, îndeosebi cel digestiv, cardiovascular, imunitar și nervos.

Ardeiul iute este unul din cele mai bune remedii naturale pentru arderea grăsimilor. Conține vitamina C, beta-caroten, potasiu, fier, fosfor, magneziu și acid folic.

Are efecte tonifiante asupra inimii (previne atacul de cord), a arterelor și a nervilor. Este de asemenea util în afecțiunile respiratorii, datorită efectelor decongestionante și expectorante.

Cicoarea este de asemenea renumită pentru acțiunea ei stimulentă asupra ficatului, bilei, pancreasului și a sistemului digestiv. Determină scăderea colesterolului și a glicemiei, reduce riscul de cancer intestinal și diabet.

Rădăcina de cicoare are efecte benefice și asupra sistemului nervos. Administrată înainte de masă, cicoarea mărește apetitul. După masă, reduce pofta de mâncare exagerată.

Gălbenelele au efecte cicatrizante, calmante și antibacteriene asupra pielii și sistemului gastrointestinal.

Păpădia este un tonic amar cu efecte diuretice și depurative. Ajută la eliminarea colesterolului și la reglarea tulburărilor glandulare sau metabolice: obezitate, afecțiuni hepatice și biliare, constipație.

Senna este o plantă cu efecte laxative și purgative puternice, detoxifiante și vermifuge. Este indicată în constipații acute și cronice. Se administrează doar în cure scurte, de 7-10 zile, în doze recomandate de un specialist.

Socul este diuretic, detoxifiant, sudorific, antinevralgic, antiviral și antiinflamator. Este util în gripă și răceală, în afecțiuni vezicale, renale și reumatice.

Grație efectelor laxative, determină eliminarea excesului de apă din țesuturi. Socul scade totodată apetitul alimentar, fiind indicat ca remediu în obezitate și constipații apărute pe fond nervos.

Urzica curăță sângele de toxine, combate osteoporoza și anemia. Are efecte vitaminzante, mineralizante, tonice-energizante și depurative.

________________________________________________________________________________________________________

Mod de administrare

Adulții pot consuma câte 1 lingură, de 3 ori pe zi. se administrează înainte de mesele principale, diluat în prealabil cu apă, ceai sau suc natural.

Produsul poate fi dat și copiilor cu vârsta între 1 și 3 ani, câte ½ linguriță pe zi, și celor peste 3 ani, câte 1 linguriță pe zi.

Se fac cure de câte 4-6 săptămâni, cu pauze de 10 zile între ele. Nu consumați acest produs dacă aveți alergie la unul din ingredientele sale.

„Adistop” se poate comanda de pe site-ul neraplant. O sticlă de 250 ml costă 12,25 lei.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.