Ulcerul stomacal – rețetă vindecătoare cu legume
Persoanele bolnave de ulcer sau afecțiuni gastrice sunt sfătuite să consume mai multe legume fierte, sub formă de piure: morcovi, conopidă, dovlecei sau mazăre verde.
La fel de bune sunt fructele coapte la cuptor: mere, pere, caise, piersici, prune sau cireșe, sub formă de compot.
Rețetă cu legume pentru ulcerul stomacal
Bolnavii de ulcer ar trebui să cunoască și să încerce acest tratament simplu, ieftin și ușor de urmat.
INGREDIENTE
• ¼ kg de morcov
• ¼ kg păstârnac
• ¼ miere de albine
• ¼ ulei de măsline
PREPARARE
Se curăță morcovul și păstârnacul și se dau prin răzătoarea mică. Se amestecă într-un borcan cu uleiul de măsline și mierea de albine.
Se închide ermetic și se lasă la macerat vreme de 8-10 zile, la frigider.
ADMINISTRARE
Se ia câte o lingură de amestec în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Într-o lună de tratament, durerilor se vor diminua considerabil.
Unii au reușit chiar să se vindece complet de ulcer perforat cu această delicatesă naturală și accesibilă oricui.
Sucul de morcov este un elixir extraordinar, care poate ajuta în foarte multe boli, de la afecțiuni respiratorii (simplu sau amestecat cu lapte) până la cele gastrice.
Cei care se obișnuiesc să bea câte un pahar de suc de morcov în fiecare dimineață vor dobândi o imunitate puternică.
În plus, sucul de morcov îmbunătățește vederea și aspectul pielii (aplicat inclusiv extern pentru riduri).
Inclusiv femeile însărcinate și copiii pot consuma morcov sau suc de morcov cu miere de albine.
Pentru reglarea digestiei și tratarea ulcerului gastro-duodenal, morcovul are efect de cicatrizant gastric.
Este indicat inclusiv pentru reumatism și gută, inimă și cancer pulmonar.
Trebuie sa fie bun .Mulțumesc!