Rețetă Vindecătoare Pentru Tuberculoză

Tuberculoza (TBC) – denumită și boala consumării, este o boală infecțioasă care atacă cel mai adesea plămânii. Se poate lua din aer, de la persoanele afectate de TBC care tușesc, strănută sau elimină spută în aer. Simptomele tuberculozei sunt: tuse cronică (cu sânge), spută, febră, transpirație nocturnă, oboseală cronică, pierderea în greutate.

Tratament Naturist Pentru Tuberculoza Pulmonară  
Rețetă Vindecătoare Pentru Tuberculoză

Rețetă Vindecătoare Pentru Tuberculoză

Rețetă Vindecătoare Pentru Tuberculoză

Rețetă Vindecătoare Pentru Tuberculoză

Tuberculoza este o boală tratabilă.

Dacă însă este lăsată netratată, poate duce la deces în 50% din cazurile de persoane infectate. Una din cele mai mari probleme actuale este creșterea rezistenței la antibiotice, când tuberculoza nu mai răspunde la medicamentele multiple administrate. În aceste cazuri, se poate încerca un tratament naturist. În realitate, rețeta de mai jos a reușită să aducă vindecarea unor persoane care nu au mai avut mari șanse de supraviețuire.

INGREDIENTE

50 de rădăcini de pătlagină
1 kg de morcov
1 kg de ceapă
1 kg de hrean
1 mână de usturoi
2 kg de miere polifloră

PREPARARE

Ceapa se curăță și se coace la cuptor. Restul legumelor se curăță, se spală și se dau prin mașina de tocat. Se pun într-un borcan, și peste ele se toarnă mierea de albine. Se lasă la macerat 7 zile. Se iau câte 6-8 lingurițe pe zi, până la terminarea preparatului. Acest leac chiar și în cazurile cele mai grave de tuberculoză pulmonară, dacă se urmează tratamentul întocmai.

Încercați și ceaiul de coada-calului

În caz de bronșită cronică sau tuberculoză pulmonară, ceaiul de coada-calului consumat în mod regulat este de mare ajutor. Coada-calului este o plantă care conține acid silicic, care ajută la vindecarea plămânului tuberculos. În plus, consumul zilnic de coada-calului înlătură oboseala generală care apare în timpul bolii pulmonare.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.