Cura cu Orz Verde Pentru Diverse Boli – Germeni, Suc și Pulbere

Orzul verde este unul din elixirurile care poate readuce primăvara în trupurile noastre, în cel mai deplin sens posibil. Plantele verzi, bogate în clorofilă, curăță și regenerează sângele, refac mucoasa gastrică, alcalinizează și revitalizează toate sistemele corpului. Astăzi, orzul verde, alături de iarba de grâu și lucerna verde, este considerat mai mult decât o cereală tradițională, și anume un adevărat medicament autohton.

Citește și despre cum se cultivă orzul verde, și cum se obțin germenii de orz.

Cura cu Orz Verde Pentru Diverse Boli – Germeni, Suc și Pulbere (sxc.hu)

Cura cu Orz Verde Pentru Diverse Boli – Germeni, Suc și Pulbere (sxc.hu)

Cura cu suc de orz verde

Mai mult decât toate preparatele din orz, sucul este un puternic detoxifiant, regenerator și echilibrant asupra celor mai mari și importante sisteme și organe ale corpului. O cură cu suc de orz verde durează 2-3 săptămâni, timp în care se bea câte un sfert de pahar, cu jumătate de oră înainte de masă.

> Indicații terapeutice

– Redă tonusul psihic, combate depresia
– Are un efect pozitiv asupra emoțiilor
– Echilibrează sistemul endocrin, nervos și hormonal
– Previne alergiile verii
– Combate bolile de inimă
– Ajută la tratarea tulburărilor digestive
– Ajută la drenarea ficatului și bilei
– Curăță tubul digestiv, reface flora gastro-intestinală
– Tratează și previne infecțiile respiratorii
– Remediază problemele pielii

Tratamente cu orz verde

Cancer

Se bea câte un păhărel mic (50 ml), de 2 ori pe zi, dimineața și seara, cu jumătate de oră înainte de masă. Sucul se diluează cu puțină apă. Ajută la prevenirea formării tumorilor și la regresia celor deja instalate în corp. Are efecte dovedite în cancerul de piele, cancer de sân, cancer ovarian, cancer la sânge (leucemie) și cancer pancreatic. Rezultate bune au fost obținute prin efectuarea de clisme cu suc de orz verde, o dată la 3 zile.

La fel de eficientă este cura cu germeni de orz verde, câte 2 linguri pe zi. Tot în cazul cancerului, se mai poate încerca un tratament cu macerat de 2 ore din orz verde, preparat dintr-o linguriță de pulbere de orz verde și 100 ml de apă rece. Se strecoară și se bea cu jumătate de oră înainte de masă.

Anemie, lipsă de vitamine și minerale

Se consumă câte 2-3 linguri de germeni de orz pe zi. La copii anemici se poate da câte o linguriță, de 2-3 ori pe zi. Un tratament mai plăcut la gust este cel pe bază de germeni de orz tocat cu miere sau fructe.

Afecțiuni respiratorii și cardiovasculare

O cură sau mai multe de o lună de zile cu câte 2 linguri de germeni de grâu pe zi poate ajuta la tratarea bronșitelor cronice sau tuberculozei, diabetului, cardiopatiei ischemice, artritei, flebitei, nevralgiilor sau insomniilor. Este un tratament bun și pentru persoanele care au suferit un infarct.

Boli de ficat

Se bea câte un pahar de suc de orz verde pe zi, sau chiar 2, dacă este vorba despre hepatite acute sau cronice. Tratamentul durează 7 zile. Sucul de orz verde regenerează celula hepatică, ajută la drenarea ficatului, stimulează sistemul imunitar și distruge virușii hepatici.

Afecțiuni digestive (ulcer, gastrită, colită, pancreatită)

Se bea câte un sfert de pahar de suc de orz verde diluată cu apă, de 3-4 ori pe zi. Sau se poate urma un tratament cu câte 2 linguri de orz încolțit pe zi.

Hemoroizi, varice, circulație periferică proastă

Se bea câte un pahar de suc de orz verde pe zi, în cure de câte o săptămână.

Infertilitate, sterilitate, impotență

Se bea câte un pahar de suc de orz verde cu o linguriță de miere de albine, în cure de câte 30 de zile. Are efecte benefice asupra sistemului hormonal la femei și bărbați, și stimulează circulația sângelui din zona genitală. Femeile care suferă de infertilitate pot încerca câteva cure de câte 3 luni cu câte 1-3 linguri de germeni de orz pe zi.

Schizofrenie

Se poate obține o ameliorare a simptomelor acestei boli prin consumul a 1-2 pahare de suc de orz verde pe zi, timp de 2-4 săptămâni. După o pauză de 10 zile, tratamentul se poate relua.

Acnee, eczeme, pistrui, curățarea tenului

După o cură de 1-2 săptămâni cu câte un pahar de suc de orz verde pe zi, se poate observa o îmbunătățire a pielii. Tenul devine curat și luminos. Efectul se datorează detoxifierii corpului și reglării hormonilor. Pentru estomparea pistruilor, se pun comprese cu suc de orz verde pe față, seara.

Întărirea părului și unghiilor

Se recomandă câte 1-2 linguri de germeni de orz pe zi, pentru întărirea firului de păr și a unghiilor.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. la afectiunile cardiovasculare se consuma germeni de griu -asa cum scrie in articol- sau se consuma germeni de orz (conform titlului articolului)?

  2. Delia.ORICUM il vei folosi are un efect benefic .Eu l-am folosit mult.O adevarata binecuvantare. Asa ca animate si incepe cura.🤗😘🙇🙏❤

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.