Anemie – Rețetă Vin Medicinal cu Polen, Ou și Cacao

Anemia reprezintă o deteriorare generală a sănătății, produsă printr-o scădere a hemoglobinei și hematocritului sub nivelurile normale. Apare paloarea feței, răcirea extremităților, respirație dificilă, tahicardie (creșterea bătăilor inimii), amețeală, slăbiciune generală, cefalee și astenie. Aceste simptome ale anemiei apar din cauza incapacității hemoglobinei de a transporta oxigenul la plămâni și țesuturi.

Vin Medicinal Pentru Anemici

Vin Medicinal Pentru Anemici

Rețetă Vin medicinal pentru anemie

Vinul medicinal prezentat mai jos este un leac senzațional pentru persoanele anemice, slăbite, veșnic obosite. Amestecul de ingrediente are proprietăți vitaminizante, remineralizante, tonice și anti-anemice. Ajută la creșterea hemoglobinei (celulelor roșii), refacerea nivelului de fier (în anemiile feriprive) și întărirea organismului. Polenul este o sursă naturală de Vitamina B12, care ajută în cazul anemiilor cauzate de un deficit de Vitamina B12.

Ingrediente:

• 100 ml vin roșu (sau negru)
• un gălbenuș crud
• o lingură de cacao
• o lingură de polen
• o lingură de miere

Preparare și administrare:

Se amestecă mierea, polenul, gălbenușul și cacaua până se obține o cremă. Se pune într-un pahar de 150 ml, și se toarnă vinul. Se amestecă din nou pentru omogenizare completă.

Acest vin medicinal se bea în fiecare dimineața, pe stomacul gol. Tratamentul se face o lună de zile. Miercurea și vinerea, când sunt zile de post, vinul se poate prepara fără ou.

Ceai de coada-șoricelului, angelică și ținatură – anemie

Un alt tratament pentru anemie este ceaiul de coada-șoricelului și ținatură. Se amestecă cele două plante în cantități egale și din acest amestec se folosesc 2 lingurițe la 500 ml de apă clocotită. Se lasă la infuzat 10 minute, se strecoară și se adaugă 2 linguri de tinctură de Angelică și o linguriță de miere. Se bea cu înghițituri mici, pe toată perioada zilei. Ținatura ajută la regenerarea sângelui, iar coada-șoricelului la reînnoirea sângelui și la tratarea bolilor de sânge, inclusiv a leucemiilor. Acidul folic și Vitamina B12 din Angelică ajută la stimularea circulației sangvine.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.