Leacuri de la cititori XXIX (metastaze, amigdale umflate, ulcer varicos, probleme cardiace)

În acest articol cu leacuri de la cititori veți găsi rețete și remedii naturiste pentru metastaze, amigdale umflate, ulcer varicos, probleme cardiace, tuse etc.

Așteptăm cu interes comentariile voastre! Dacă știți și voi leacuri utile, lăsați un comentariu la acest articol, pentru ca și alții să se folosească de ele!

Coada-calului pentru METASTAZE

„Mama mea a avut metastaze la coloana vertebrală. A avut leucemie. Descoperind cartea Mariei Treben, am pus în aplicare compresele cu coada-calului și au făcut minuni. Metastazele s-au retras. Mama mea a putut să trăiască fără durerile groaznice pe care le avea” – Milles Maria.

Propolis pentru AMIGDALE UMFLATE, TĂIETURI

„Tinctura de propolis spray. Este un adevărat medicament. O port mereu în geantă. O folosesc fie atunci când îmi simt amigdalele umflate, sau chiar pentru tăieturi, julituri. E foarte bună” – Aneta Anetta.

Lavandă pentru ULCER VARICOS

„De 3 ori pe săptămână, baie la picioare cu 20 ml de miere naturală + 7 picături de ulei eteric de lavandă. Înainte de baie, se aplică pe rană miere amestecată cu ulei eteric de lavandă, 3-4 picături. Se așteaptă 15-20 de minute, după care se introduc picioarele amândouă în apă caldă cu același amestec, dar dublu de ulei de lavandă. Durerile moderate și junghiurile dispar, circulația sângelui se îmbunătățește și după 6-8 săptămâni, cu răbdare, rănile se vindecă. Dacă este și un tratament local prescris de medic, după baie aplicați tratamentul. Nu uitați de banda elastică – este foarte important” – Joita Nicoleta.

Semințe de mărar pentru PANCREAS

„Pentru pancreas e foarte bună o cană de ceai de semințe de mărar, dimineața pe stomacul gol. Se bea vreo trei luni, cu o pauză de 2-3 săptămâni și se reia. Semințele nu se cumpără din magazin, pentru că sunt tratate. Sunt bune de la țărani. La o cană de apă se adaugă o linguriță de semințe de mărar. Se lasă să fiarbă 5 minute, după care se infuzează 10-15 minute. Pe urmă se bea cu înghițituri mici. Nu se consumă nimic timp de 45-50 de minute” – Veronica Ica.

Coarne pentru PROBLEME CARDIACE

„În urmă cu mulți ani, tatăl meu a avut ceva probleme cu inima, și o bătrână din sat l-a sfătuit să bea ceai de sâmburi de coarnă și așa a și făcut. Zdrobea sâmburii de coarnă, nu foarte mărunt, și făcea un decoct. După ceva timp nu a mai avut nicio problemă cu inima, și ca dovadă, a trăit până la 95 de ani” – Constantin Stoian.

Ceai pentru TUSE

„Încercați ceaiul antibronșic R26 de la Fares. La noi a dat rezultat după 2 luni de tuse pe care am tratat-o cu de toate, inclusiv aerosoli. Acest ceai, după aproximativ o săptămână, a început să amelioreze tusea, după care a dispărut. Trebuie administrat măcar 2 săptămâni” – Mihaela.

Cremă de gălbenele pentru TEN, CĂLCÂIE, PSORIAZIS

„Topesc osânză de porc proaspătă și când e gata, au mai rămas niște jumări. Pun florile în raport câtă grăsime am, le amestec și le las până a doua zi. Scurg lichidul, îl pun în borcane și le țin la frigider. Folosesc crema pentru față – am o față fină, catifelată. Iar cu jumările și gălbenelele, le dau prin mașina de tocat. Se folosesc pentru a avea un călcâi neted, fără crăpături pe mâini, picioare obosite (cine circulă toată ziua)” – Savina Palade.

„Eu fac crema cu gălbenele (24 bucăți), frunze de aloe (2 frunze), frunzulițe de rostopască (2-3) și pun și două biluțe de propolis. Pentru că nu am untură, fac cu margarină. Iese o cremă foarte bună pentru răni, călcâie și psoriazis” – Tanta Manea.

Articole pe aceeași temă

Leacuri de la cititori XXIII (ciuperca unghiei, infecții, gât înțepenit, zgomote în urechi, căderea părului, panarițiu, abcese)

Leacuri de la cititori XXIV (afecțiuni urinare, căderea părului, slăbit, dureri articulare, intoxicații)

Leacuri de la cititori XXV (dureri de articulații, dureri de coate, colesterol crescut, bilă leneșă, criză biliară)

Leacuri de la cititori XXVI (pentru bilă, plămâni, picioare grele, infecții urinare, răni post-operatorii)

Leacuri de la cititori XXVII (căderea părului, boli ginecologice, hemoroizi, tuse persistentă, dureri de umăr, diabet)

Leacuri de la cititori XXVIII (dureri reumatice, alunițe, răni diabetice, ulcer, gastrită, Helicobacter pylori, cancer de piele)

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.