Tinctură pentru slăbit din soc, păpădie, mesteacăn și alte plante

Cu siguranță ați auzit în ultima vreme că tinctura de soc ajută la slăbit. Este vorba despre fructele socului și nu despre flori.

Se pare că bobițele negre ale socului sunt foarte bogate în compuși antioxidanți.

Tinctura pentru slabit din soc

Tinctura pentru slabit din soc

Fructele de soc au beneficii demonstrate științific

Un studiu publicat în jurnalul „Phytotherapy Research” a arătat că socul a îmbunătățit greutatea corporală, tensiunea arterială și starea de bine fizică și emoțională a participanților.

Autorii au folosit suc de fructe de soc îmbogățit cu extract de flori de soc și tablete cu pudră de fructe de soc și extract de flori de soc. Aceste suplimente au avut un conținut mare de antocianini, flavonoli și hidroxicinamați.

Antocianinii – pigmenții care dau boabelor de soc culoarea lor închisă au de asemenea proprietăți antiinflamatoare, antivirale și antibacteriene, demonstrate științific.

Acești antioxidanți combat daunele radicalilor liberi care pot duce la apariția bolilor degenerative, precum boli de inimă, diabet sau cancer.

O recenzie pe 77 de studii au arătat că fructele de soc se numără printre plantele care reduc semnificativ greutatea corporală.

Citește și – Socul – medicament natural contra obezității

Pentru ca fructele de soc să aibă o eficiență mai mare în reducerea excesului ponderal, ele pot asociate cu alte plante.

Tinctură de soc pentru slăbit

În acest scop, puteți încerca tinctura pentru slăbit de la Farmanat Poieni din Bihor. Este un extract hidroalcoolic care conține fructe de soc și alte plante care contribuie la scăderea în greutate:

  • cicoare
  • păpădie
  • boz
  • osul iepurelui
  • crușin
  • ienupăr
  • mesteacăn

Este un supliment natural românesc, conceput special pentru ajutarea persoanelor care se confruntă cu un surplus ponderal.

Are proprietăți depurative, diuretice și laxative. Stimulează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din corp, eliminarea scaunului și a toxinelor.

Prin faptul că activează glandele sudoripare, favorizează transpirația.

Poate fi administrată în cadrul curelor de slăbire, ca adjuvant. Este recomandată atât pentru slăbit în cazul persoanelor supraponderale, cât și pentru menținerea greutății.

Citește și – Se poate slăbi până la 15 kg în 3 luni cu tinctură de SOC – prof. univ. Constantin Milică

Mod de administrare

Se administrează câte 1 lingură de tinctură de 3 până la 5 ori pe zi. Este bine să se dilueze cu ¼ cană de apă sau ceai.

Cura poate dura 3-5 luni.

Contraindicații

Plantele care cresc diureza nu trebuie consumate în paralel cu alte substanțe sau medicamente cu acțiune diuretică.

Tinctura de slăbit de la Farmat Poieni are 200 de mililitri și costă 20 de lei. Dacă vă interesează acest produs, îl puteți comanda de AICI.

Citește și – Tinctura de soc dă rezultate bune în tumori, chisturi, fibrom, mastoză

Surse articol:

1. Cosima Chrubasik, Thorsten Maier, Corinna Dawid, Thomas Torda, Andreas Schieber, Thomas Hofmann, Sigrun Chrubasik, An Observational Study and Quantification of the Actives in a Supplement With Sambucus Nigra and Asparagus Officinalis Used for Weight Reduction, Clinical Trial Phytother Res. 2008 Jul;22(7):913-8. doi: 10.1002/ptr.2415: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18350516/
2. Shirin Hasani-Ranjbar, Neda Nayebi, Bagher Larijani, Mohammad Abdollahi, A systematic review of the efficacy and safety of herbal medicines used in the treatment of obesity, World Journal of Gastroenterology ISSN 1007-9327. 2009: http://www.pkdiet.com/pdf/herb/ephedra/ephedra.pdf
3. Carl Thompson, Antioxidant-Rich Elderberry Can Help with Weight Loss, Huffington Post: https://www.huffingtonpost.ca/carl-thompson/elderberry-weight-loss_b_8331204.html?

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.