Mâncărurile de post trebuie să fie cât mai hrănitoare și sățioase. În acest scop, putem folosi leguminoase, nuci și rădăcinoase. Un preparat care combină toate aceste ingrediente este pateul de linte, morcov și nuci, pe care îl puteți găsi mai […]
Articole despre 'pate de post'
PATEU de NUCI și ȚELINĂ, fără ulei – rețetă de post
Vremea postului ne oferă posibilitatea să ne hrănim mai sănătos, dat fiind varietatea de alimente vegetale din care putem prepara rețete fără foc. Un bun exemplu în acest sens este pateul de nuci și țelină pe care vi-l prezentăm mai […]
Pateu de CIUPERCI și NUCI (nu mai cumpărați pateuri de post din comerț)
Pateurile din comerț conțin potențatori de arome, de aceea au un gust atât de bun. Lista ingredientelor este foarte îndoielnică, mai ales în cazul pateurilor vegetale. De aceea este bine să ne ferim pe cât posibil să cumpărăm și să […]
Pateu de LINTE, NUCĂ și USTUROI – rețetă de post
Lintea este unul din cele mai hrănitoare alimente, indicată în perioada posturilor. Călugării din Muntele Athos consumă linte destul de des. Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Pennsylvania – Departamentul de Științe Nutriționale au realizat un studiu în anul […]
Pate de CIUPERCI la robot – rețetă de post
Acest pate de legume este foarte bun pentru micul-dejun, în zilele când este post, sau pentru cei care au luat o pauză de la carne și urmează un regim vegetal. Pate de ciuperci la robot – rețetă Ciupercile albe conțin […]