SUCUL care reduce GRĂSIMEA abdominală și greutatea corporală (rețetă video)

Vă propunem o rețetă de slăbit foarte ușor de preparat în casă, cu ajutorul unui blender. Este vorba despre un suc obținut din fructe de pădure și semințe de chia.

Aceste ingrediente sunt documentate pentru proprietățile lor anti-obezitate și antioxidante. Sucul obținut este foarte bogat în fibre alimentare, care suprimă apetitul prin faptul că menține senzația de sațietate pe o perioadă mai mare de timp.

Suc Pentru Slăbit Rețetă

Suc Pentru Slăbit Rețetă

Suc de fructe de pădure pentru slăbit – rețetă

Ingrediente

• 140 g de fructe de pădure
• ½ lingură de semințe de chia
• 100 ml de apă

https://www.sciencedaily.com/releases/2009/04/090419170112.htm

Suc pentru slăbit

Preparare

Dacă folosiți fructe proaspete, puteți alege această combinație: 35 g de afine, 65 g de căpșuni și 40 g de zmeură.

Suc Pentru Slăbit

Suc Pentru Slăbit

Rețeta video:

Puneți toate fructele în blender, împreună cu apa. Mixați până la omogenizare, apoi adăugați și semințele de chia. Dacă așteptați 30 de minute, sucul se va închega ca o budincă, sau ca un jeleu, datorită semințelor de chia. Acestea au capacitatea de a absorbi lichidele și de a forma un gel natural.

Suc Pentru Slăbit Rețetă

Suc Pentru Slăbit Rețetă

Efecte

Dintre fructele de pădure cu cele mai bune efecte în curele de slăbire fac parte afinele, zmeura și căpșunile. Un studiu realizat la Universitatea din Michigan a arătat că afinele reduc grăsimea abdominală și riscul de obezitate, boli cardiovasculare, sindrom metabolic și diabet.

Suc Pentru Slăbit

Suc Pentru Slăbit

Acest efect se datorează conținutului bogat în antioxidanți naturali al afinelor. Șobolanii care au primit pudră de afine, timp de 90 de zile, au avut o reducere semnificativă a grăsimii abdominale și a nivelurilor de trigliceride și colesterol, precum și o îmbunătățire a glucozei a jeun și a sensibilității la insulină.

Studiile au arătat că zmeura conține un compus activ care ajută la pierderea în greutate, numită cetonă.

Suc Pentru Slăbit Rețetă

Suc Pentru Slăbit Rețetă

Căpșunele sunt bogate în antioxidanți care ajută la producerea de hormoni stimulatori ai metabolismului. Mai mult, consumul de căpșuni ajută la reglarea glicemiei și la reducerea apetitului, datorită cantității mari de fibre conținute.

Semințele de chia sunt foarte bogate în fibre și grăsimi polinesaturate, care ajută la reducerea nivelurilor de grăsime corporală și la creșterea masei musculare. În plus, acestea au un profil nutrițional extrem de divers, fiind considerate printre cele mai hrănitoare alimente din lume.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.