3 rețete de SUC care ajută la scăderea în GREUTATE

Aceste sucuri nu promit o scădere în greutate miraculoasă, peste noapte. Cu toate acestea, datorită proprietăților lor diuretice, depurative, digestive și stimulente metabolice, pot fi de mare folos într-o cură de slăbire.

Apio, castravete, ananas și pătrunjel

Acest suc este compus din patru ingrediente „verzi” sărace în calorii, cu efecte de subțiere a taliei, de scădere a colesterolului și de curățare a corpului de toxine.

Apio este un detoxifiant natural extraordinar. Determină inclusiv eliminarea excesului de apă din corp, ajutând la reducerea edemelor.

Totodată, tulpinile de apio dau sațietate și potolesc senzația de foame.

Castravetele are efecte hidratante și depurative, în timp ce pătrunjelul este diuretic. Ananasul stimulează digestia și îmbunătățește gustul sucului.

Ingrediente

• 2 tulpini de apio
• ½ castravete
• 1 felie de ananas
• 1 legătură de pătrunjel

Preparare

Spălați toate ingredientele, tăiați-le bucăți mici și dați-le prin storcătorul electric. Sucul obținut se bea în cel mai scurt timp, preferabil dimineața, cu 30-60 de minute înainte de micul-dejun. Se poate face o cură de 14 zile.

___________________________________________________________________________________________________________

Morcov + țelină

Aceste două legume se pot folosi în cantități egale sau în proporție de 2:1. Se dau printr-un storcător cu presare la rece și se consumă sucul proaspăt.

Efectele lor benefice în curele de slăbire se datorează îndeosebi conținutului bogat în fibre. Aceste substanțe promovează sațietatea și stimulează tranzitul intestinal.

Totodată, sunt deosebit de bogate în vitamine și minerale.

Țelina reduce retenția de apă, accelerează rata metabolismului și contribuie la eliminarea toxinelor și arderea grăsimilor.

___________________________________________________________________________________________________________

O altă băutură care poate fi consumată în cadrul unei diete de slăbit este ceaiul verde cu lămâie și mentă. Acesta se găsește gata de cumpărat în magazinele naturiste.

Ceaiul verde se numără printre cele mai bune surse de antioxidanți puternici. Este promovat ca un remediu de slăbit eficient. Studiile au confirmat că ceaiul verde ajută la înlăturarea depozitelor de grăsime și la pierderea în greutate.

Menta inhibă apetitul, iar lămâia îmbunătățește digestia și procesele de detoxifiere.

___________________________________________________________________________________________________________

Sursă: Fares, Trei Băuturi Gustoase și Sănătoase Indicate Într-o Cură de Slăbire: https://fares.ro/trei-bauturi-gustoase-si-sanatoase-indicate-intr-o-cura-de-sabire/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.