Suc de Ceapă – Leac Preventiv Pentru Cancer

Natura noastră verde este lumea miracolelor în care trăim. Păcat însă că suntem aşa de sceptici şi mofturoşi când vine vorba de folosirea plantelor medicinale. Deşi par prea simple pentru a rezolva probleme grave de sănătate, aceste remedii sunt de fapt cele care ascund cele mai mari secrete de vindecare. Dumnezeu a lăsat vindecarea pe pământ în însăşi natura care ne înconjoară.

suc de ceapă

Suc de ceapă – Proprietăţi

Remediile naturiste pe bază de ceapă şi usturoi sunt leacuri de succes promovate de medicina populară şi transmise din generaţie în generaţie prin experiment şi experienţă. Despre ceapă s-au scris foarte multe lucruri surprinzătoare, unul dintre ele fiind capacitatea acesteia să lupte în mod natural împotriva cancerului.

Conform studiilor nutritioniştilor, compușii activi din ceapă sunt: ulei volatil, flavonoide, steroli şi acizi fenolici. Deşi sucul de ceapă nu conţine cantități deosebit de mari de substanţe nutritive, folclorul îl recomandă ca remediu bun pentru hipertensiune arterială, circulaţie proastă, infecţii urinare sau răceală.

Terapia cu suc de ceapă anti-cancer

Terapia cu suc de ceapă este de departe metoda cea mai eficientă şi necostisitoare pentru lupta împotriva cancerului. Sucul de ceapă a fost folosit de zeci de ani, dacă nu de secole pentru tratamentul multor afecţiuni: hipertensiune, căderea părului sau chiar tumori maligne. Cu toate acestea, foarte puţine date au fost adunate până în prezent sub formă de dovezi ştiinţifice. Este vorba doar despre experienţele personale ale celor care au testat acest remediu şi au obţinut rezultate surprinzătoare.

Nu toate tipurile de ceapă au calitatea de vindecare a unui medicament. Soiurile hibride vândute astăzi în magazinele alimentare sunt relativ inutile in tratamentul bolilor, deoarece acestea sunt crescute să fie dulci la gust şi sărace în substanţe nutritive. Ceapa organică, cu un gust iute intens este cea mai sănătoasă. Se vor folosi aşadar soiurile de ceapă cultivate în grădina proprie, sau din locuri sigure, fără intervenţie chimică. Ceapa galbenă iute, cu tentă maro sau roşiatică este varietatea este cea mai bună.

Cum se bea sucul de ceapă

În fiecare dimineață, înainte de a mânca sau bea orice altceva, este bine să se bea un pahar plin cu suc de ceapă. Este normal să ardă un pic atunci când coboară în stomac. Pot să apară de aseemnea uşoare deranjamente la stomac, dar care vor dura câteva minute. Dacă sucul de ceapă ţi se pare prea greu de băut, poţi îndulci tratamentul cu puţină miere. Adaugă o linguriţă de miere naturală într-un pahar cu apă caldă şi bea jumătate din cantitate. Apoi bea sucul de ceapă rapid şi din nou cealaltă jumătate de pahar de miere cu apă. Acest lucru ar trebui să faciliteze ingerarea.

O altă opţiune este să combini suc de ceapă cu suc de mere, în cantităţi egale. Însă cel mai bine este să se bea sucul de ceapă direct, fără ajutor suplimentar. Cu cât mai concentrat cu atât mai bine. Nu se mănâncă şi nu se bea nimic o oră după ingerarea sucului.

Cura cu suc de ceapă se urmează cel puţin 40 de zile, o dată pe an. Este un tratament recomandat mai ales pentru persoanele care au depăşit vârsta de 30 de ani, ca măsură preventivă pentru numeroase boli care apar din pricina mediului toxic în care trăim, lucrăm şi mâncăm.

Suc de ceapă – Preparare

Sucul de ceapă se poate obţine folosind o răzătoare, un blender, un robot, sau un storcător electric. O ceapă de mărime medie este suficientă pentru a umple un pahar. Ceapa are un conținut ridicat de apă, astfel încât se poate extrage o cantitate mare de suc de la o singură ceapă.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


3 comentarii

  1. multumim , un sfat bun …

  2. s o mai incercam si pe as un sfat bun

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.