Siropuri

Șerbet de TRANDAFIRI de grădină

//Adaugă comentariu

Trandafirul care se folosește în scop culinar sau medicinal este trandafirul de dulceață, numit Rosa damascena sau Rosa centifolia. Cele mai bune soiuri sunt trandafirii cu o culoare aprinsă și cu un miros dulce, puternic. Cu cât mai intens este […]

Socată FĂRĂ zahăr (rețetă)

// 9

Probabil că mulți dintre voi căutați o rețetă de socată fără zahăr, care să nu dăuneze sănătății, nici siluetei. O variantă ar fi să folosiți miere sau un alt îndulcitor natural, precum stevia, green sugar sau sucanat. La rețeta pe […]

Sirop de CĂPȘUNI cu miere, fără fierbere

// 1

Profitați cât sunt căpșunile în sezon, aceste inimioare roșii, pline de dulceață, vitamine și antioxidanți, pentru a prepara din ele dulceață sau sirop. O altă metodă bună de conservare este prin congelare. Astfel le putem avea la îndemână pe tot […]