Rețete de post

Chiftele din SFECLĂ, fără ouă

//Adaugă comentariu

Aceste chiftele pot fi incluse în meniul unui vegetarian sau a unei persoane care dorește să elimine carnea din dieta sa, definitiv sau doar pentru o perioadă de timp. Nu conțin nici carne, dar nici ouă. Liantul care ajută compoziția […]

Pateu din MIGDALE – o rețetă excelentă, fără foc

//Adaugă comentariu

Acest pateu se face de fapt din pulpa migdalelor care rămâne după prepararea laptelui de migdale. Este o mare pierdere să aruncați pulpa nucilor/semințelor după stoarcerea laptelui. Chiar dacă sunt scumpicele, merită să cumpărați din când în când migdale și […]

SALATĂ pentru o IMUNITATE mai bună în timpul iernii

//Adaugă comentariu

“Ingredientul”-cheie nevăzut al acestei salate este vitamina C. Fructele folosite conțin cantități mari de vitamina C, un antioxidant vital pentru sistemul imunitar și prevenirea bolilor, îndeosebi a celor asociate cu îmbătrânirea normală sau prematură. Vitamina C scurtează durata unei răceli. […]

FASOLE bătută cu ȚELINĂ

//Adaugă comentariu

Combinația dintre fasole și țelină este foarte interesantă, cel puțin în rețeta prezentată mai jos. Țelina dă o aromă deosebită oricărei mâncări, și este foarte potrivită pentru salate. Nutriționiștii recomandă includerea leguminoaselor în dieta celor care postesc sau urmează un […]