Rețete de post

BISCUIȚI cu NUCI și MIERE, fără coacere

//Adaugă comentariu

Această rețetă are un grad redus de dificultate. Poate fi preparată cu succes și de către copii. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați ingredientele într-un robot și să modelați manual fursecurile. Este o idee excelentă pentru cei care […]

FURSECURI cu DOVLEAC și CIOCOLATĂ, fără coacere

//Adaugă comentariu

Din fructele toamnei putem obține niște deserturi extrem de aromate și totodată sănătoase. Dovleacul este o alegere versatilă pentru numeroase rețete: plăcinte, prăjituri, tarte, torturi, smoothie-uri, fursecuri, creme etc. Ne place ideea acestei rețete deoarece este vegană, fără gluten, fără […]

DOVLEAC la cuptor cu MERE și mirodenii

//Adaugă comentariu

Toamna este anotimpul în care ne bucurăm de belșugul de roade pe care ni-l dăruiește Dumnezeu an de an. Fructele toamnei sunt cea mai bună sursă de inspirație pentru deserturi sănătoase și savuroase. Nimic nu se compară cu dovleacul copt […]

FURSECURI din 3 ingrediente: BANANE, OVĂZ și NUCI

//Adaugă comentariu

Dacă aveți obiceiul să ronțăiți mereu câte ceva între mese, aceste fursecuri sunt cea mai bună alegere. Sunt dietetice, nu conțin făină albă, nici zahăr rafinat, nici ouă sau lactate. Sunt ideale pentru micul-dejun, sau pentru o gustare sănătoasă între […]

Prăjitură cu MERE fără zahăr

//Adaugă comentariu

Vă prezentăm rețeta unei prăjituri foarte fragede, cu mere de sezon. Cu cât mai coapte sunt merele, cu atât mai dulce și mai aromată va ieși prăjitura. Dacă totuși vi se pare că nu este suficient de dulce, puteți adăuga […]