Rețete de post

Salată de CEAPĂ ca în Maramureș

//Adaugă comentariu

În ciuda simplității sale, această salată este deosebit de gustoasă. Deși este o rețetă cu o listă minimalistă de ingrediente, veți vedea că rezultatul depășește așteptările. Am postat două variante de salată cu ceapă, care diferă în ceea ce privește […]

Supă de legume cu tăiței – rețetă mănăstirească

//Adaugă comentariu

Această rețetă a fost culeasă din bucătăria Mănăstirii Sfânta Ana din Orșova pentru revista Leacuri și Rețete Mănăstirești publicată de Editura Lumea Credinței. Este o supă inedită, cu un ingredient secret care îi oferă textură, aromă și culoare. Tăițeii se […]

ÎNGHEȚATĂ din fulgi de OVĂZ, fără zahăr

//Adaugă comentariu

Cele mai multe rețete de înghețată raw-vegan conțin banane, însă cea pe care v-o prezentăm în acest articol este inedită deoarece are la bază fulgi de ovăz. Deși este mai degrabă un desert decât un fel de mâncare, această înghețată […]

Cum să faci „CIOCOLATĂ” ALBĂ din nucă de COCOS

//Adaugă comentariu

Nimic nu se compară cu gustul ciocolatei albe autentice, obținută din lactate. Cu toate acestea, Laura-Jane, autoarea de rețete raw-vegan (The Rawtarian), a găsit o alternativă  convingătoare pentru vegetarieni și iubitorii de deserturi crude.  „Ciocolata” ei seamănă cu cea clasică […]

SALATĂ din CIUPERCI crude și maioneză din CAJU

//Adaugă comentariu

Această rețetă conține două ingrediente cu o densitate nutritivă foarte mare. Salata obținută va fi deci foarte hrănitoare și sățioasă. Este cu atât mai mult sănătoasă cu cât nimic nu se prepară termic. Totul este crud și 100% natural. Ciupercile […]