Rețete de post

Chiftele de FASOLE – rețetă mănăstirească

//Adaugă comentariu

Fasolea este un aliment de bază în perioada posturilor deoarece conține multe proteine, fibre, vitamine din complexul B și minerale (fier, potasiu). Este un aliment hrănitor, care ține saț, deși este sărac în grăsimi și colesterol. Din acest motiv, leguminoasele […]

Salată de VARZĂ cu MORCOV și ALUNE, fără ulei

//Adaugă comentariu

Recomandăm această rețetă tuturor celor care țin post fără ulei. Conține două din cele mai nutritive legume pe care le putem include în alimentația din perioada postului. Este deosebit de hrănitoare și neașteptat de gustoasă, dat fiind că nu conține […]

BORȘ călugăresc (rețetă + beneficii)

//Adaugă comentariu

Ingredientul central al acestei rețete este varza. Această legumă cruciferă are beneficii extraordinare, și merită să o includem mai des în alimentația noastră.  Conține aproape 35 de antioxidanți (20 de flavonoide și 15 fenoli diferiți), cu efecte farmacologice importante: • antiinflamatori: artemetină, […]