Retete Bio

Cum se prepară ICRELE la Muntele Athos

//Adaugă comentariu

Icrele sunt aperitiv foarte hrănitor și gustos. Cele din comerț sunt pline de coloranți, potențatori de gust și alți adiviti nocivi pentru organism. De altfel, icrele cumpărate se numără printre cele mai periculoase produse din magazine. Nu este mare filozofie […]

MĂLAI cu verdeață – rețetă moldovenească

//Adaugă comentariu

Vă prezentăm o rețetă interesantă de chec cu mălai și ceapă verde, inspirată din bucătăria moldovenească. Această delicatesă se prepară și se servește la restaurantele din Chișinău. Se poate prepara foarte ușor acasă. În loc de lapte acru, puteți folosi […]

Supă țărănească de URZICI

//Adaugă comentariu

Orice mâncare care conține urzici este hrănitoare și benefică sănătății. Am găsit această rețetă (ușor adaptată) pe site-ul etnobotanistului autodidact Robin Harford, care o numește „supa țăranului nobil”, spunând că foarte mulți oameni consideră urzicile un mânare a țăranilor. Această părere nu trebuie […]