Retete Bio

Salată de AVOCADO, ROȘII și ARDEI, fără ulei

//Adaugă comentariu

La noi este consumată ca salată, însă mexicanii o folosesc pe post de sos pentru diferite mâncăruri. Guacamole, așa cum se numește, este deci un sos pe bază de avocado. Denumirea provine din limba spaniolă, unde „aguacate” și mole înseamnă […]

Pateu de NĂUT și SEMINȚE – rețetă de post

//Adaugă comentariu

Năutul este una din cele mai valoroase alimente în perioada posturilor, deoarece ne asigură necesarul de proteine. Această leguminoasă conține foarte multe fibre, care ajută la reglarea tranzitului, scăderea colesterolului și trigliceridelor și la controlul glicemiei. Un studiu recent a […]

SALATĂ de SPANAC cu AVOCADO, NUCI și BANANE

//Adaugă comentariu

Vă propunem o rețetă interesantă, pe bază de verdețuri și fructe. Este o combinație interesantă și suficient de bună încât să o încercați. Are o textură complexă. Bucățile de avocado și banană sunt cremoase, iar nucile sunt crocante. Este o […]