Macerate

AFINE macerate în MIERE – un tonic excepțional (rețetă)

// 3

Siropul cu miere, preparat la rece, este cea mai bună metodă de conservare a afinelor, dar și a altor fructe de pădure. Macerate în miere, afinele își păstrează intacte substanțele active. În plus, siropul este foarte dulce și ușor de […]

Miere, nucă și coji de ouă – elixir pentru OASE PUTERNICE

// 2

Pierderea de masă osoasă poate începe încă din tinerețe, din cauza alimentației sărace în calciu, fluor și vitaminele D, E și B12, și bogate în cafea, tutun și alcool. Osteoporoza a fost numită “hoțul tăcut”, deoarece în faza de început, […]

Vin tonic pentru ANEMIE sau HEMOGLOBINĂ MICĂ (rețete)

// 3

Anemia înseamnă scăderea numărului de globule roșii (hematii) și a cantității de hemoglobină sub valorile normale (130-160 g/l la bărbați, și 120-140 g/l la femei). Simptomele anemiei Scăderea hemoglobinei afectează oxigenarea corespunzătoare a țesuturilor și organelor corpului. Anemia se poate […]

Sirop și Lichior de Nuci Verzi – Rețete Medicinale

// 3

Nucile și cojile de nuci verzi conți de 10 ori mai multă Vitamina C decât lămâile. Din nucile verzi sau cojile de nuci verzi se pot prepara diverse leacuri: tinctură, sirop sau lichior. Acestea sunt benefice pentru ficat, stomac și […]