Dulceață

Dulceață de DOVLEAC, PORTOCALE și GHIMBIR (rețetă aromată)

// 3

Dacă aveți deja în casă o jumătate de dovleac rămasă de la o supă-cremă sau de la o plăcintă, o puteți folosi pentru a prepara o dulceață extrem de parfumată, cu portocală și ghimbir. Ca arome adiționale, puteți folosi un […]

Dulceață “terapeutică ”din MORCOV, lămâie și ghimbir – rețetă

// 1

Această dulceață aromată și viu colorată acționează ca un adevărat tonic pentru sănătate. Morcovii sunt o sursă excelentă de vitamina A (beta-caroten), vitamina C, calciu și fier. Conțin de asemenea fibre, vitamina E, vitamina K, acid folic, potasiu, fosfor, magneziu, […]

Dulceață de STRUGURI fără zahăr – rețetă

// 1

Strugurii sunt energetici, tonici, aperitivi și reminaralizanți, iar lista proprietăților lor terapeutice poate continua. Au efecte diuretice, antioxidante, antitoxice, stimulente și decongestionante pentru ficat, laxative și hipotensoare. Ajută la scăderea colesterolului și la eliminare acidului uric. Pentru că trec repede, […]