Dulceață

Cum se face DULCEAȚA de BUJORI

//Adaugă comentariu

Puțini dintre noi avem curajul să folosim flori comestibile în rețete – salate, prăjituri, siropuri, tincturi. Această idee ni se pare poate prea exotică. Dacă vă place dulceața de trandafir, cu siguranță veți fi încântați și de această rețetă. Dulceață […]

MAGIUN de PRUNE original – doar din prune și nimic altceva

// 4

Așa cum scrie în titlu, această rețetă are un singur ingredient: prune. Secretul reușitei acestui magiun constă în folosirea unor prune foarte bine coapte și dulci. Magiunul tradițional se prepară doar din prune coapte și nimic altceva. Se fierbe foarte […]

Dulceață de DOVLEAC, PORTOCALE și GHIMBIR (rețetă aromată)

// 3

Dacă aveți deja în casă o jumătate de dovleac rămasă de la o supă-cremă sau de la o plăcintă, o puteți folosi pentru a prepara o dulceață extrem de parfumată, cu portocală și ghimbir. Ca arome adiționale, puteți folosi un […]