ALIFIE anti-BACTERIANĂ din USTUROI (video)

Această rețetă se găsește în cartea „Be Your Own „Doctor”, scrisă de autoarea Rachel Weaver M.H. Se prepară în câteva minute.

Este un mod inteligent și simplu de a produce un efect antibiotic natural în corp atunci când suntem gripați, răciți sau afectați de o infecție.

Alifie de Usturoi Rețetă

Usturoiul este unul din cele mai bune remedii antibiotice. Este util în febră, tuse, congestie, gripă, infecții virale, infecții bacteriene. Trei căței pe zi pot echivala cu o doză de antibiotice, fără efecte secundare.

Alifie antibiotică din usturoi – rețetă

Ingrediente

• 50 ml de ulei de cocos
• 5 căței de usturoi
• 2 linguri de ulei de măsline
• 5 picături de ulei esențial de lavandă

Preparare

Dacă uleiul de cocos este solid, topiți-l 1-2 minute la cuptorul cu microunde.

Curățați cățeii de usturoi de coajă, tăiați-le capetele și puneți-i în blender sau într-un robot mic de bucătărie cu lama S. Adăugați uleiul de cocos lichid și uleiul de măsline. 

Alifie de usturoi

Mixați până când usturoiul se face bucăți mici și compoziția rezultată miroase puternic a usturoi.

Strecurați apoi amestecul printr-o sită fină sau printr-un tifon dublu și turnați uleiul într-un borcănel de sticlă sau într-o cutiuță. Puneți capacul și dați-l la frigider.

După circa 40 de minute, uleiul se va întări și se va transforma într-o alifie delicată, care poate fi întinsă ușor pe piele.

_______________________________________________________________________________________________________

Mod de utilizare

Această alifie se poate aplica pe câteva zone-cheie ale corpului: pe piept, pe spate și pe tălpi. În gripă și răceli se aplică de cel puțin 4 ori pe zi.

În boli mai grave, precum tuse convulsivă, atacuri severe de astm, pneumonie sau inflamația laringelui sau traheii, se poate aplica din oră în oră.

Aplicată pe piept sau pe spate ajută la remedierea tusei și tratarea congestiei. Aplicată pe tălpi, principiile active din usturoi pătrund rapid prin piele și ajung direct în fluxul sanguin, unde își exercită efectele curative.

Se masează până când intră bine în piele. Dacă o aplicați pe tălpi, faceți acest lucru seara, încălțând picioarele cu șosete groase.

Este un remediu care poate fi folosit și pentru copii.

În paralel cu acest remediu extern, se poate lua și un antibiotic natural intern, precum echinacea, argint coloidal sau chiar usturoi crud.

În cazuri grave, trebuie să mergeți la medic și să urmați un tratament medicamentos serios.

Rețeta video:

_______________________________________________________________________________________________________

Sursă: Jill’s Home Remedies, Make Your Own 5 Minute Antibiotic Garlic Salve: http://jillshomeremedies.com/2014/06/make-your-own-5-minute-antibiotic-garlic-salve.html

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.