Retete Bio

Ciorbă de PEȘTE ca în Delta Dunării

//Adaugă comentariu

Pescarii experimentați din Delta Dunării prepară cel mai bun borș de pește, pe jăratec. Rețeta pe care v-o prezentăm este inspirată din bucătăria lor. Puteți folosi orice fel de pește vă place. Alegeți un sortiment cu oase mai puține și […]

Prăjitură cu URZICI și MIERE – rețetă + beneficii

//Adaugă comentariu

Vă propunem o rețetă inedită, poate puțin controversată pentru cei care nu obișnuiesc să consume verdețuri. Acest desert „verde” conține un ingredient neobișnuit, dar foarte benefic sănătății: urzici proaspete. Autorul rețetei a afirmat că este una din cele mai bune […]

Ciorbă ucraineană de SFECLĂ, LOBODĂ și VARZĂ roșie

//Adaugă comentariu

Această rețetă este inspirată din bucătăria ucraineană. Se poate prepara și cu carne, însă fiindcă are atât de multe legume și verdețuri, o putem consuma ca atare, fiind mai ușoară pentru digestie. Această ciorba este suficient de sățioasă și hrănitoare. […]

SPANAC cu IAURT – rețetă + beneficii

//Adaugă comentariu

Spanacul este considerat regele verdețurilor. Este bogat în vitamine, minerale și clorofilă. Rețeta pe care v-o prezentăm este inspirată din bucătăria persană. Cele mai bune metode de a găti spanacul pentru a păstra cât mai mult din conținutul nutrițional valoros […]