Coafuri moderne pentru banchet

Ocaziile speciale ne ofera posibilitatea sa purtam cele mai elegante si rafinate frizuri. Alege una dintre aceste coafuri moderne pentru banchet si bucura-te de complimente. Cele mai sofisticate cocuri si buclele voluminoase ta ajuta sa-ti scoti tinuta din monotonie. Inspira-te din ultimele colectii lansate de hairstilistii de renume international si opteaza pentru o coafura care iti accentueaza frumusetea naturala.

Pentru realizarea acestor coafuri vei avea nevoie de ajutorul unui stilist. Un profesionist te poate ajuta sa-ti aranjezi parul pentru a oferi volum si stralucire naturala suvitelor tale. Cele mai admirate celebritati vin in ajutorul admiratoarelor de frizuri elegante oferind inspiratie cu look-ul lor glam chic. Urmareste aparitiile trendsetterilor precum Sienna Miller, Jennifer Lawrence, Jessica Simpson sau Charlize Theron pentru a copia cele mai spectaculoase coafuri de gala.

Combina diferite trenduri pentru aranjarea parului precum buclele si impletiturile si nu uita nici de accesorii ‘must have’ ca bentitele, agrafele sau panglicile. Textura parului tau te ajuta sa alegi o coafura care te avantajeaza. Pentru un astfel de eveniment important este indicat sa porti o frizura sofisticata. Foloseste produse profesionale pentru a garanta efectul glamorous al coafurii tale pe tot parcursul serii.

Un coc lejer poate fi la fel de elegant precum un chignon super-aranjat. Arunca o privire asupra coafurilor incluse in galeria de mai jos pentru a gasi o frizura care reflecta stilul tau versatil. Pregatestete pentru o transformare fabuloasa cu ajutorul unui stilist priceput. Fashionistele care decid sa-si aranjeze parul acasa vor avea nevoie de fixativ, produse de ingrijire, instrumente de aranjare precum si de indemanare si imaginatie.

Alege coafura ta in functie de vestimentatia ta in stil retro, avangard sau sexy. Fixeaza-ti parul intr-un coc sau intr-o parte pentru un look ultra-feminin si elegant. Impletiturile ofera un aer mai romantic si natural frizurii tale. Daca vrei sa combini buclele voluminoase cu suvitele tale lungi si stralucitoare opteaza pentru o coafura stil ‘half-updo’. Foloseste agrafe sau o tiara pentru a crea un look de printesa.

Imagini de la ukhairdressers.com

 

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.