Tunsori moderne pentru par scurt

Hollywood-ul ne ofera o lectie fascinanta despre evolutia tunsorilor moderne pentru par scurt. In fiecare zi apare cel putin o actrita sau o cantareata care renunta la suvitele lungi pentru un rol sau pentru a ajunge pe coperta tabloidelor. Nu e de mirare faptul ca stilistii ii incurajeaza pe fashioniste sa incerce macar o data in viata lor o astfel de coafura. Hairstilistii ofera inspiratie celor care vor sa-si revitalizeze look-ul prin colectiile de frizuri pentru par scurt lansate in fiecare sezon.

Forma fetei joaca un rol important in procesul de alegere al celei mai avantajoase tunsori. Doamnele si domnisoarele cu o fata ovala sau patrata pot opta pentru un Pixie ultra-modern cu suvite tunse in scari. Coafurile asimetrice arata minunat in combinatie cu trasaturile bine-definite ale fetei. Pe de alta parte, fashionistele cu o fata rotunda care doresc sa ofere lungime fetei pot opta pentru un Bob scurt sau o tunsoare in scari completata cu un breton mai lung si asimetric.

Pentru a se obisnui cu noua coafura, doamnele si domnisoarele pot experimenta cu numeroase idei de styling. Frizurile scurte se pot aranja intr-un mod clasic cu ajutorul fixativului sau cu ajutorul unor agrafe sau bentite. Insa, aceasta dimensiune ofera si mai multe posibilitati fashionistelor care doresc sa promoveze trendul nonsalant sau ‘messy’. Folositi o pasta sau spuma modelatoare pentru a purta un Pixie sau Bob ciufulit si trendy.

Cele mai cunoscute celebritati care au reusit sa faca ravagii cu tunsorile lor moderne pentru par scurt sunt: Halle Berry, Michelle Williams, Charlize Theron is Miley Cyrus. Grupul trendsetterilor din Hollywood a fost completat de alte actrite precum Anne Hathaway si Carey Mulligan. Insa, cele mai indragite tunsori Pixie din ultimii ani au fost ale lui Rihanna si Victoria Beckham. Fara indoiala, coafurile nonconformiste au starnit curiozitatea fashionistelor din toata lumea.

Aceste tunsori fantastice se pot purta indiferent de varsta sau textura parului. Firele subtiri se pot revitaliza usor cu ajutorul volumului creat de o tunsoare scurta. De asemenea, parul des va arata exceptional in combinatie cu un Bob scurt.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.