Paltoane de bărbați: cinci modele în tendințe în 2014

Un bărbat care este atent la imaginea sa și este preocupat de hainele pe care le îmbracă va uimi întotdeauna o femeie. Dacă adăugăm puțină eleganță și bun gust, suntem siguri că deja i-ai cucerit inima. Prin urmare, este foarte important sa știi ce se poartă în acest sezon, pentru a-ți ”updata” garderoba.

 mens-aw9

Jacheta matlasată, de tip biker, trench sau palton? Iată ce modele de paltoane se poartă în acest sezon și include în garderoba modelul preferat:

Palton barbati  camel

Pentru un plus de eleganță și un look sofisticat, creatorii de modă celebrii îți propun ca, în 2014, să mizezi pe culorile nude. Prin urmare, îți recomandăm să optezi pentru un palton camel, care să aibă o croială de tip slim cut. Este foarte ușor de asortat la piese vestimentare clasice, în culori neutre, spre exemplu negru, bleumarin, maro sau tonuri de gri.

 palton barbati camel

Palton în carouri

Inspirate din stilul scoțienilor, marii designeri au reinventat carourile în acest sezon, astfel că au ajuns să fie din nou în trend. Pentru un look stylish și ”wow”, alege un palton scurt, până în talie, în tonuri de roșu. Mizează pentru această piesă vestimentară și asorteaz-o cu o pereche de pantaloni slim și cu bocanci. Vei obține un outfit cool și te vei bucura de investiție, deoarece va deveni una dintre piesele vestimentare favorite, mai ales că poți alcătui ținute și elegante, și sport.

 palton barbati in carouri

Palton colorat

Pentru bărbații care preferă nuanțele monocromatice, creatorii de modă au inventat paltoanele colorate, pentru a le înveseli zilele. Prin urmare, renunță la outfit-urile all black și accesorizează-ți tinuta cu un palton colorat. Poți opta pentru diverse modele în culori de burgundy, albastru electric sau chiar culoarea prunii.

 electric

Palton barbati oversize

Dacă ești adeptul unui stil elegant și obișnuiești să porți zilnic cămăși, papioane și pantofi, trebuie să ai neapărat în garderobă un palton oversize, lungă, peste genunchi. Este foarte versatile și găsești numeroase modele pe piață. Ai de ales între diverse tonuri de camel, negru, bleumarin, tonuri de gri, culori electrice sau imprimeuri.

 paltoane barbati oversize

Palton cu imprimeuri

Anul acesta, creatorii de modă au adus imprimeurile florale la un alt nivel. Dacă vara trecută erau foarte în vogă pe cămăși, anul acesta imprimeurile florale au fost incluse în crearea de paltoane. Pentru un look vesel, non conformist, include în garderoba ta un astfel de palton. Îl poți asorta cu piese vestimentare uni.

 palton barbati cu imprimeu

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.