Clicky

ULEIUL de COCOS poate înlocui aproape orice PRODUS COSMETIC din comerț (întrebuințări uimitoare)

Uleiul de cocos este considerat o revoluție în industria cosmeticii naturale. Are numeroase utilizări practice.

Poate fi folosit pe post de cremă hidratantă sau chiar terapeutică: piele uscată, dermatită seboreică, arsuri solare, zgârieturi, julituri

Poate fi aplicat pe piele după rasPoate fi folosit la clătirea gurii pentru eliminarea bacteriilor și toxinelor (oil pulling).

Poate fi inclus în rețetele de pastă de dinți sau deodorant natural. Datorită proprietăților sale antibacteriene combate mirosul neplăcut al transpirațieiDe altfel este unul din cele mai eficiente remedii împotriva transpirației urât mirositoare a axilelor.

Ce conține uleiul de cocos:

• grăsimi saturate bune (trigliceride de lanț mediu)
• acid lauric, acid capric, acid caprilic, acid miristic, acid palmitic
• acizi grași nesaturați (acid linoleic, acid oleic)
• polifenoli (acid galic)
• vitaminele E și K
• fier

Acest produs ne poate schimba cu totul stilul de viață, ajutându-ne să trăim mai sănătos. Poate înlocui cu succes produsele scumpe și toxice pentru îngrijirea corpului: balsamul de păr, crema de față și de mâini, loțiunile de corp, cremele de protecție solară, deodorantul stick, pasta de dinți, cremă pentru iritațiile cauzate de scutece, cremă pentru sfârcuri crăpate în urma alăptării, cremă după ras, și așa mai departe.

_______________________________________________________________________________________________________

Câteva utilizări practice 

– piele uscată, descuamată
– eczeme
– psoriazis
– infecții ale pielii
– vânătăi
– infecții fungice
– mătreață, dermatită seboreică
– înțepături de insecte
– mâncărimi
– umflături
– păduchi
– zgârieturi, julituri
– răni
– nări uscate
– pete de soare, pete de bătrânețe
– piciorul de atlet
– dureri de artrită
– tuse uscată, dureri în gât
– călcâie uscate
– riduri
– arsuri solare
– vârfuri despicate ale părului
– acnee
– herpes

Datorită proprietăților antioxidante, uleiul de cocos previne bolile degenerative, precum îmbătrânirea prematură.

Încercați-l și veți descoperi mult mai multe utilizări remarcabile ale uleiului de cocos. O marcă mai ieftină de ulei de cocos este Pronat. O cutie de 500 ml costă în jur de 25 de lei. 

Uleiul de cocos este solid la temperaturi mici, dar se topește la temperaturi ridicate sau în contact cu pielea încălzită a corpului.

Mai multe informații despre beneficiile și utilizările concrete ale uleiului de cocos puteți găsi aici.

_______________________________________________________________________________________________________

Surse bibliografice:

1. Organic Facts, 11 Surprising Benefits Of Coconut Oil: https://www.organicfacts.net/health-benefits/oils/health-benefits-of-coconut-oil.html

2. Everyday Roots, 107 Everyday Uses for Coconut Oil: http://everydayroots.com/coconut-oil-uses

Citeşte mai multe despre:

loading...

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

    Răspunde corect la următoare operație aritmetică *