Lăptișor de matcă pur cu aromă de mango – un sortiment mult mai gustos și mai ușor de consumat

Lăptișorul de matcă este un produs apicol cu o compoziție chimică extrem de complexă, folosit ca tonic general pentru organism, imunostimulator, agent anti-îmbătrânire și medicament pentru diferite afecțiuni: respiratorii, digestive, hepatice, renale, hormonale și cutanate.

În ciuda proprietăților sale nutritive și terapeutice extraordinare, lăptișorul pur crud (recoltat direct din stup) are un gust acrișor și astringent și o consistență lăptoasă.

Lăptișor de Matcă Pur cu Aromă de Mango

Lăptișor de Matcă Pur cu Aromă de Mango

Aroma de mango îl face mult mai gustos

Compania ApiLand a găsit o modalitate ingenioasă de a face lăptișorul de matcă mai îmbietor și mai ușor de consumat, adăugându-i acestuia o aromă atractivă de mango.

Lăptișorul de matcă pur cu aromă de mango este mult mai savuros. Noul produs lansat este ideal pentru copii, care au nevoie de “medicamente dulci”, dar și pentru acele persoane care nu tolerează gustul natural al lăptișorului de matcă pur.

Pe lângă parfumul și aroma sa tropicală, mango este un fruct foarte sănătos și bogat în antioxidanți, în special zeaxantină și beta-caroten. Acești compuși previn și reduc riscul de degenerescența maculară.

O porție (230 g) de mango acoperă în proporție de 100% doza zilnică recomandată de vitamina C, 35% cantitatea necesară de vitamina A, 20% din doza de acid folic și 10% din vitamina B6.

Mango este de asemenea bogat în vitamina K și potasiu, magneziu, cupru, calciu și fier, minerale care ajută la menținerea sănătății oaselor. Acest fruct conține mangiferină, un compus care are efecte antiinflamatoare importante.

Consumul de mango ajută la îmbunătățirea digestiei, reduce riscul de cancer de colon, previne astmul și ajută la menținerea sănătății pielii și părului.

Cum se administrează lăptișorul de matcă

Doza zilnică recomandată pentru consumul intern este de 1 gram pe zi de lăptișor de matcă. Recipientul este prevăzut cu o pompiță care redă cu exactitate această doză. Se pot face două cure pe an, una primăvara, și una toamna. O cură durează cel puțin 6 săptămâni.

Mai multe despre beneficiile lăptișorului de matcă și ale produsele apicole, în general, puteți afla accesând apiland.ro sau de la numărul de telefon 0371.78.00.78.

apiland.ro-banner-laptisor-matca-cu-aroma-mango-1

 

Citeşte mai multe despre:

loading...

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

    Răspunde corect la următoare operație aritmetică *