Spălăturile Bucale cu Bicarbonat de Sodiu Combat Candida şi Infecţiile

Bicarbonatul este medicamentul alb care combate toate infecţiile declanşatoare de boli acute sau cronice. Îl păstrăm în dulap şi-l scoatem numai când facem o prăjitură. Însă dincolo de calităţile culinare, bicarbonatul de sodiu este un leac imbatabil pentru boli.

Spălăturile Bucale cu Bicarbonat Combat Candida, Infecţiile şi CancerulToxinele care se acumulează în gură peste zi şi în timpul nopţii, eliminate pe deplin, sunt principalele cauze ale bolilor. Spălăturile bucale cu bicarbonat de sodiu au cele mai puternice efecte asupra organismului, prin combaterea formării şi dezvoltării microbilor şi infecţiilor.

Un obicei sănătos!

Spălarea gurii cu bicarbonat de sodiu este un ritual obligatoriu pentru menţinerea sănătăţii şi evitarea bolilor. Fă-ţi aşadar un obicei zilnic în a folosi clătirea matinală şi de seară cu o căniţă de bicarbonat de sodiu şi apă. Este cel mai bun remediu împotriva candidozei, bacteriozelor şi a fungilor bucali.

Previne cancerul

Bicarbonatul de sodiu este un puternic antiparazitar şi anticancerigen. Medicina alternativă îl recomandă în majoritatea tipurilor de infestaţii locale: Candidoza, infecţiile cu Heliobacter Pylliori sau Stafilococul Auriu.

Bicarbonat de sodiu pentru afecţiuni ale gâtului

• Durerile în gât provocate de răceală sau de glanda tiroidă pot fi remediate cu ajutorul gargarei cu bicarbonat. Se prepară o soluţie din 2 linguriţe de bicarbonat la un pahar cu apă caldă. Tratamentul se face de 5-6 ori pe zi, pentru relaxarea gâtului prin umezirea mucoasei şi eliminarea durerii.

Bicarbonat de sodiu pentru durerile de dinţi

• Pentru calmarea durerilor dentare şi gingivale, se recomandă o cană de ceai de gălbenele cald cu o linguriţă de bicarbonat. Se face gargară de câteva ori pe zi, iar la urmă se poate şi înghiţi.

Bicarbonat pentru tuse şi intoxicaţii

• Se dizolvă o linguriţă de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu lapte cald. Se bea înainte de culcare pentru tratarea tusei. Persoanele care au intoleranţă la lapte, pot folosi apă. Acelaşi remediu este indicat şi în cazul intoxicaţiilor grave.

Bicarbonat pentru guturai

• În cazul secreţiilor nazale abundente, se pot pune în nas câteva picături de soluţie de bicarbonat preparată cu apă. Soluţia se lasă să acţioneze un minut, apoi se clătesc nările. Procedeul se face de 2-3 ori pe zi.

Bicarbonat pentru stomatită și afte

• Pentru tratarea stomatitelor, se recomandă spălăturile bucale cu bicarbonat de sodiu şi zeamă de lămâie.

• Pentru afte, se recomandă gargara cu o soluţie dintr-un pahar cu apă şi o linguriţă de bicarbonat. Se spală cavitatea bucală zilnic, pentru tratarea şi prevenirea rănilor bucale şi a halenei (respiraţia urât mirositoare).

Bicarbonat pentru guşa nodulară (adenomatoasă)

• Se recomandă în acest caz aplicaţii externe pe gât cu turte de secară presărate cu bicarbonat de sodiu.

Vezi şi terapia cu ulei pentru igiena orală recomandată de Valeriu Popa!

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


1 comentariu

  1. Bune sfaturi ne mai dati! Multumesc frumos! 🙂

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]