Sarea Amară – Un Miracol Pentru Siluetă, Piele şi Păr

Sarea amară este un tip de sare supus unui proces de rafinare natural, care nu elimină sărurile minerale nutritive, aşa cum se petrece de regulă cu sarea fină de bucătărie. Datorită conţinutului bogat de minerale, acest ingredient este foarte des recomandat de cosmetica naturistă în tratamentele de îngrijire a pielii sau a părului.

Sare amară pentru un trup frumos

Sarea amară are efecte detoxifiante puternice atât la nivel exterior, cât şi la nivel interior. Există o reţetă de succes promovată astăzi în rândul femeilor care ţin la siluetă.

Sarea Amară - Beneficii Pentru Siluetă, Piele şi Păr

Pentru un abdomen plat: se recomandă consumul unui pahar cu apă în care s-a adăugat  o lingură de  sare amară.

Acest elixir se poate bea după o masă copioasă. Este un remediu extraordinar pentru curăţarea colonului rapid, fără ca alimentele să aibă timp să se depună. Este o metodă ceva mai dură pentru organism, de aceea nu se va exagera.

Terapie cu sare amară pentru piele

Pentru detoxifierea şi exfolierea pielii, relaxarea muşchilor, calmarea inflamaţiilor pielii şi a sistemului nervos, se poate face o baie cu câteva căni de sare amară. Alte efect ale băii cu sare amară: înmuierea rănilor, dezumflarea gleznelor luxate, vindecarea rănilor.

Pentru picioare: se adaugă jumătate de cană de sare amară într-un vas mare cu apă caldă şi se înmoaie picioarele. Are efecte de îndepărtare a pielii aspre sau dure de pe călcâie, de alinare a durerilor de picioare şi de eliminare a mirosurilor neplăcute a picioarelor.

Pentru curăţarea tenului: se adaugă jumătate de linguriţă de sare amară în gelul sau crema de faţă obişnuită şi se masează uşor. La urmă se clăteşte cu apă rece pentru o curăţare profundă a pielii.

Pentru ten normal şi gras: se prepară o mască de faţă dintr-o linguriţă de sare amară, un sfert de cană de lapte praf, un ou, jumătate de linguriţă de coniac şi sucul de la o lămâie. Masca se aplică pe pielea umezită iniţial.

Pentru ten normal şi uscat: se prepară o mască dintr-o jumătate de linguriţă de sare amară, o jumătate de linguriţă de maioneză şi un sfert de morcov ras. Se aplică masca pe pielea umedă.

Pentru păr: se prepară o soluţie din 9 linguriţe de sare amară şi jumătate de cană de şampon pentru păr gras. Se aplică o linguriţă din această soluţie pe părul uscat şi se lasă 10 minute, apoi se clăteşte cu apă.

Vezi si cura de detoxifiere a ficatului cu sare amara

Cautari:

  unde gasesc sare amara | sare amara pentru ten | de unde cumpar sare amara | beneficiile sarii amare | sare amara picioare | sare amara pentru un trup frumos | unde cumpar sare amara | sare amara ingrijire par | sare amara farmacie veterinara | sare amara de unde cumpar |

Comentarii

comentarii

Reclama

6 Responses “Sarea Amară – Un Miracol Pentru Siluetă, Piele şi Păr”

 1. Florentina Popa

  Florentina Popa

  Aug 07. 2013

  ȘI UNDE SE GĂSEȘTE?

 2. Gacea Lidia

  Gacea Lidia

  Aug 07. 2013

  din cite stiu…pe la farmacii!

 3. Florentina Marin

  Florentina Marin

  Aug 07. 2013

  i mi place ,,LATAIFAS.RO…NOTA 20…

 4. da……si stai pe tron, non-stop :]

Lasa un comentariu


− 3 = 5