Drojdia de Bere: Tratamente Naturiste Miraculoase

Virtuţile terapeutice ale drojdiei de bere au fost descoperite de un inginer german, care a observat că această substanţă maronie, ca o pastă, are efecte tonice şi regeneratoare miraculoase asupra întreg organismului.

drojdie de bere tratamente naturiste

Drojdia de bere este compusă din ciuperci minuscule, care se pot observa doar la microscop. Acestea produc toate vitaminele din complexul B, acizi esenţiali, minerale şi oligoelemente fără de care sănătatea noastră ar fi afectată.

Boli tratate cu drojdie de bere

De la afecţiunile dermatologice şi hepatice până la bolile sistemului nervos, cardiovascular şi imunitar, drojdia de bere se comportă ca un adevărat elixir de sănătate.

Anemia

Persoanele care înregistrează o careţă de calciu şi magneziu pot urma o cură cu drojdie de bere pentru întărirea. Vitamina B9 şi mineralele din drojdia de bere stimulează circulaţia sângelui şi este recomandat celor anemici, sau celor care suferă de tulburări de coagulare a sângelui şi dereglări hormonale. Cura durează 21 de zile.

• Hepatitele A, B şi C şi imunitatea

Drojdia de bere este foarte bogată în seleniu, un element care protejează organismul de infecţii şi viruşi, crescând astfel imunitatea. Vitamina B5 creşte de asemenea rezistenţa organismului la infecţii. În bolile care au la bază un virus, cum sunt hepatitele, se recomandă o cură de 2-3 săptămâni cu drojdie de bere. Se iau câte 3 linguriţe zilnic.

Obezitate

Drodjia de bere conţine crom, un element care combate diabetul şi susţine pierderea în greutate. Se pot face mai multe cure de 20 de zile cu drojdie de bere pentru eliminarea surplusului de kilograme.

Boli de inimă

Vitaminele B7 şi B8 din drojdia de bere au un efect regulator al tensiunii şi colesterolului, fiind direct implicate în metabolismul proteinelor şi funcţiei cardiovasculare. Administrată zilnic, drojdia de bere reduce cu până la 30% riscul bolilor cardiace, în special a infarctului miocardic.

Paralizie şi depresie

Vitaminele B3 şi B12 din drojdia de bere sunt responsabile cu întărirea şi echilibrarea sistemul nervos, favorizând concentrarea şi eliminarea stresului psihic. Se iau în fiecare zi câte 3-4 linguriţe de drojdie de bere pentru regenerarea organismului. Tratamentul durează 2 săptămâni şi se poate face lunar şi pentru tratarea depresiei, bolii Alzheimer sau Parkinson.

Afecţiuni ale pielii

Drojdia de bere se poate administra şi extern, şi intern. Se pot lua câte 4 linguriţe pe zi timp de 30 de zile, urmate de 7 zile de pauză. Sau, se pot aplica pe ten măşti cosmetice din 2 linguriţe de drojdie de bere, 2 linguri de miere (încălzită) şi 2 linguri de ulei de măsline. Masa se lasă să acţioneze 30 de minute, apoi se înlătură cu apă caldă. Tratează acneea, psoriazisul şi alte boli cutanate.

Tumori maligne şi cancer

Drojdia de bere este de mare ajutor bolnavilor de cancer care sunt supuşi la sedinţe de iradiere şi chimioterapie. Pentru reducerea efectelor negative ale iradierii, medicii germani recomandă câte 6 linguri de drojdie de bere pe zi. Încă se fac studii cu privire la posibilitatea de tratare a cancerului cu drojdie de bere. Până acum, s-a demonstrat că acest produs duce la stangnarea cancerului de de ficat, de prostată şi de piele la animale.

Drodjia de bere – Precauţii

Tratamentele nu sunt recomandat ecelor alergici la drojdia de bere. Deşi nu se cunosc efecte secundare notabile, consumul de drojdie de bere poate da uneori o mică senzaţie de balonare.

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


12 comentarii

  1. va rog… 3 lingurite odata ? sau de 3 ori pe zi cite una? multumesc ..proaspata sau uscata sa fie drojdia?

  2. Câte una, de 3 ori pe zi, de preferabil proaspătă.

  3. Mi se pare cam mult 3 lingurite pe zi! Eu stiam de trei doze pe zi, doza fiind cat un bob de fasole.

  4. cum se administreaza pt scaderea in greutate?

  5. va rog ,care drojdie de bere se poate folosi?cea care se foloseste in produsela de panificatie?sauexista la plafar sau de unde o putem procua_

  6. De la magazinele plafar, fulgi de drojdie de bere.

  7. merge orice del de drojdie? (ma refer la cea cruda,nu uscata)

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.