Boli si Tratamente Naturiste

Bananele Reduc Riscul de Cancer

BANANELE reduc riscul CANCERULUI de COLON cu 72% și de SÂN cu 43%

// 6

Un studiu realizat în America de Sud a arătat că bananele au un rol pozitiv remarcabil în ceea ce privește sănătatea colonului și protejarea acestuia împotriva cancerului. Cercetătorii de la Institutul Național de Oncologie din Montevideo, Uruguay au dorit să […]

Semințe de In

„Pansament” GASTRIC natural, din semințe de IN

// 7

Semințele de in sunt deosebit de benefice pentru tractul gastro-intestinal. De altfel, Comisia E – comisia oficială a Ministerului Sănătății din Germania pentru avizarea produselor fitoterapeutice) a aprobat utilizarea acestora în constipațiile cronice, afecțiunile stomacului și ale colonului. Beneficiile semințelor […]

Tulpini de revent

Studiu: RUBARBA ucide și reduce celulele CANCEROASE cu 50%

// 1

Cercetătorii au descoperit recent că rubarba este o plantă cu proprietăți anticancerigene deosebit de puternice, care poate reduce creșterea celulelor canceroase cu 50%. Utilizările rubarbei datează încă din anii 2.700 î.Hr. Se consumă doar tulpinile și pețiolii frunzelor. Frunzele trebuie evitate, deoarece […]

Tonic de Ghimbir și Busuioc

TONIC din GHIMBIR și BUSUIOC

//Adaugă comentariu

Mulți dintre noi ajungem să descoperim, din experiență, că alimentele au cu adevărat potențialul de a ne fi și hrană și medicament, după spusele marelui medic grec Hipocrate. Atunci când ne confruntăm cu neplăcerile unei boli ușoare, putem apela la […]

Ghimbirul - Remediu Pentru Cancer

Când mâncăm GHIMBIR, celulele CANCEROASE se sinucid (studiu)

//Adaugă comentariu

Ghimbirul este un condiment dulce-picant din bucătăria asiatică și indiană. În medicina populară, acesta este folosit ca remediu eficient pentru greață, rău de mișcare, probleme digestive și diferite tipuri de dureri. Rudă apropiată a turmericului, ghimbirul împărtășește proprietăți antiinflamatoare similare. […]