Articole despre 'dafin'

DAFINUL scade glicemia, colesterolul și trigliceridele (studiu)

// 20

La fel ca și scorțișoara, dafinul este un condiment cu efecte benefice în diabet. Pe lângă faptul că ajută la reglarea glucozei la persoanele cu diabet, frunzele de dafin pot îmbunătăți semnificativ funcția insulinei și reduce colesterolul total și trigliceridele. […]

FRUNZELE de DAFIN scad GLICEMIA și COLESTEROLUL (rețetă)

// 5

Într-un studiu realizat de cercetătorii pakistanezi, frunzele de dafin (Laurus nobilis) au demonstrat că pot îmbunătăți funcția insulinei în vitro, precum și nivelurile de colesterol și trigliceride. → Studiu 40 de persoane cu diabet de tip 2 au fost împărțite […]

Ceai de Scorțișoară și Dafin Pentru Scăderea Glicemiei la Diabetici

// 1

În urma cercetărilor și experiențelor personale, renumitul botanist James A. Duke recomanda diabeticilor un ceai din condimente, care pot ajuta organismul să folosească mult mai bine insulina. Ceai pentru diabet:  rețetă În scop terapeutic, folosiți scorțișoara de Ceylon, nu cea […]

Frunzele de DAFIN – un miracol redescoperit de medicina modernă

// 13

Dafinul (Laurus nobilis) este o specie de plante arhaice care a înflorit pe supercontinentul vechi Gondwana. A precedat era dinozaurilor și dezvoltarea vieții tuturor mamiferelor de pe Pământ. Dafinul este unul din puținele specii de plante care au supraviețuit unei […]