Sucuri de Legume şi Fructe

LIMONADĂ energizantă de BANANE – dr. Pavel Chirilă

//Adaugă comentariu

Bananele sunt bogate în minerale, microelemente – potasiu, fosfor, calciu, magneziu, sodiu, fier și cupru, vitamina B6, protide, fibre, glucide, dopamină – un neurotransmițător important din creier cu efect antioxidant și catechine – flavonoide care scad riscul de boli cardiovasculare. Dr. […]

TONIC de primăvară, din KIWI și URZICI crude

//Adaugă comentariu

Vă prezentăm un mod excelent de a consuma urzicile proaspete. Acest suc ne aduce un aport bogat de nutrienți, întrucât toate ingredientele sunt folosite în stare crudă. Conține îndeosebi fier (din urzici) și vitamina C (din kiwi, care ajută la […]

Beți zilnic SUC de STRUGURI negri și GHIMBIR – crește IMUNITATEA, îmbunătățește MEMORIA, combate bolile de INIMĂ, CANCERUL și ÎMBĂTRÂNIREA

//Adaugă comentariu

Strugurii sunt considerați cele mai sănătoase fructe de pe pământ. Sortimentul negru, disponibil în magazine pe tot parcursul anului, este foarte bogat în antioxidanți cu efecte protectoare asupra sănătății. Strugurii roșii și negri conțin flavonoide și resveratrol. Acești antioxidanți se […]

Cura cu suc de URZICI pentru ANEMIE, DIABET, tulburări de CIRCULAȚIE

//Adaugă comentariu

Urzicile sunt un revigorant excepțional pentru organismele slăbite sau bolnave. Proprietățile lor tonice le recomandă persoanelor afectate de slăbiciune, anemie, convalescență, oboseală, avitaminoză, astenie de primăvară. Dr. biolog Virginia Ciocan spune că o cură cu urzici poate înviora rapid întregul organism. Datorită […]

Sucuri TONICE și DETOXIFIANTE cu PĂPĂDIE

//Adaugă comentariu

Frunzele de păpădie sunt foarte bogate în nutrienți, de aceea merită să le consumăm mai des. O metodă simplă este aceea de a le adăuga în smoothie-uri. Pentru a masca gustul amărui, le putem folosi în combinație cu alte verdețuri, […]