Alimentatie sanatoasa

MIEREA de SALCÂM – „benzina inimii”

//Adaugă comentariu

Există peste 300 de tipuri de miere, fiecare varietate având specificul și proprietățile florilor din care albinele colectează polenul. Salcâmul este una din florile preferate ale albinelor. Dincolo de aroma sa deosebită, mierea de salcâm are beneficii importante pentru sănătatea […]

Ceapă verde murată (rețetă + beneficii)

//Adaugă comentariu

Dacă v-ați pricopsit cu o mulțime de ceapă verde și nu știți ce să faceți cu ea, puteți încerca această rețetă foarte simplă, dar de mare efect. Ceapa verde este foarte bogată în vitamina K, vitamina C, vitamina A și […]

Chiftele de post, din CONOPIDĂ și FULGI de OVĂZ

//Adaugă comentariu

Conopida este un aliment de mare importanță pentru sănătatea noastră, deși o folosim prea puțin în dieta de zi cu zi. Asemenea altor legume crucifere – precum broccoli sau varza – are proprietăți detoxifiante puternice, anticancerigene, antitumorale și antioxidante. Pentru […]