Cocktail anti-ulcer (rețetă naturistă)

Fiecare ingrediente folosit la acest remediu are nu numai o aromă plăcută, ci și componente cu o acțiune analgezică și împotriva bolii ulceroase. Această rețetă simplă valorează cât un medicament anti-ulceros, și nu numai. Este un adevărat elixir pentru cei vor să-și întărească nivelul de sănătate.

Tratament Naturist Ulcer

Tratament Naturist Ulcer

Tratament naturist ulcer:  rețetă

Ingrediente

• 1-2 banane
• 3-4 felii de ananas
• 1 ceșcuță de coacăze sau 2 frunze de varză
• 1 linguriță de rădăcină de ghimbir ras
• 1 vârf de cuțit de scorțișoară
• 1 vârf de cuțit de cuișoare
• 1 linguriță de miere

Preparare

Bananele și ananasul curățate se taie cubulețe, și se pun într-un bol, împreună cu ghimbirul, frunzele de varză tăiate franjuri sau coacăzele. Se presară aromatele și se îndulcește cu miere. Se pot folosi și câteva frunzulițe de mentă la această salată. Din aceste ingrediente se poate prepara și o băutură vindecătoare extraordinare, folosind blenderul sau un storcător centrifugal. Sucul trebuie consumat între mese.

Efecte

Bananele sunt un remediu natural popular străvechi pentru diverse afecțiuni gastrointestinale. Acestea exercită un efect calmant asupra tubului digestiv. Studiile experimentale pe animale au dovedit că bananele ajută la tratarea ulcerului. Din aceeași categorie de alimente care luptă împotriva ulcerului fac parte din varza crudă, cartoful, leguminoasele, usturoiul și ceaiul verde.

Puține persoane știu cât de multe substanțe (cel puțin 11 compuși) cu acțiune anti-ulceroasă se ascund într-o bucățică de ghimbir. Ghimbirul este un tratament anti-ulceros foarte bun, deși puțin recomandat sau cunoscut. Consumul de ghimbir cu miere poate fi un remediu foarte plăcut în acest sens. Dincolo de proprietățile antiinflamatoare și antibacteriene ale ghimbirului, mierea are și ea o acțiune antibacteriană.

Varza albă crudă conține un suc bogat în 2 compuși care ajută la vindecarea ulcerelor, numite glutamină și S-metil-methionină. 250 ml de suc de varză crud pe zi poate ajuta la tratarea acestei boli gastrointestinale în câteva săptămâni.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.