Remedii oboseală, hemoglobină mică

Tot mai multe persoane se plâng de o stare constantă de oboseală și somnolență, moleșeală și slăbiciune, chiar și după ce s-au odihnit foarte multe ore. Acest lucru se poate datora unei hemoglobine scăzute, adică a unei lipsei de celule roșii din sânge. Creșterea numărului de globule roșii este fundamentală pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Suc Pentru Hemoglobină

Suc Pentru Hemoglobină

Remedii creșterea energiei 

Acesta este un sirop foarte gustos, din legume și fructe, ușor de preparat acasă. Ajută la creșterea nivelului de hemoglobină, și implicit la o mai bună oxigenare și energizare a celulelor corpului.

Ingrediente

• 1 kg de sfeclă roșie
• ½ kg de morcovi
• 1 lămâie
• 2 mere
• 2-3 portocale
• 1 strugure negru
• 1 borcănel de miere de albine

Preparare

Decojiți sfeclele, morcovii și merele, și tăiați-le felii mici. Puneți-le pe rând în storcător, împreună cu boabele de strugure, și extrageți sucul lor. Stoarceți apoi lămâia manual, la fel și portocalele, și amestecați totul la un loc. La final, adăugați mierea de albine și omogenizați.

Veți obține aproximativ 2 litri de sirop natural, suficient pentru 15-20 de zile. Transferați preparatul într-un borcan de sticlă, și păstrați-l la frigider. Beți câte ½ pahar (100 ml) de sirop în fiecare dimineață, pe stomacul gol, până la epuizarea întregii cantități de preparat.

Dacă nu aveți un storcător, preparați o salată din aceste ingrediente, rase pe răzătoare sau tăiate fin, deși sucul este mult mai concentrat și se absoarbe mult mai rapid de corp.

Simptome hemoglobină scăzută 

Hemoglobina joacă un rol esențial în corp, anume acela de a transporta oxigenul de la plămâni către țesuturile și organele corpului. Scăderea hemoglobinei sunt valoarea normală (13.8 la bărbați și 12.1 la femei) duce la proasta oxigenare a țesuturilor și celulelor, și din acest motiv apare oboseala, lipsa de energie, palpitațiile, slăbiciunea musculară și alterarea stării de bine a întregului organism.

– Paloare
– Mâini și picioare reci
– Respirație accelerată, scurtă
– Tahicardie (ritm cardiac crescut, palpitații în tot corpul)
– Amețeală
– Letargie
– Dureri de cap
– Astenie
– Anxietate
– Slăbirea vederii

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


6 comentarii

  1. rosiile , castravetii au trecut timpul lor …..toatà iarna / zi fac salate numai din ràdàcinoase …mmmm ce bune sunt toatà ziua nu mi trebuie altceva numai salate mànînc si sunt sàtoase

  2. cata miere de albine se pune?

  3. Intr-adevar salata de radacinoase si legume in general sant fff.bune

  4. il beau zilnic de o luna si jumatate dar rar se intampla sa il pastram pentru a doua zi ptr ca isi schimba gustul…sfatul meu faceti-l in fiecare zi chiar are efect

  5. Ce cantitate de miere se pune la reteta pt cresterea hemoglobinei?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]